TTNET paket 50 MB iken 16 MB hız alma

Hayır sorun iç hattaki kabloda. 16 Mbps alamazdı ne demek. Kablo bir yerden hasar almış değer kaybı yaşıyor. İç hattaki kablo değişmesi lazım. Elektrikçi veyahut TT elit hizmet çağırıp değiştirebilirsin. Reçbet CAT 6 utp veya ftp kablo işini görecektir.

Sıkıntılı bir CAT kablosunda 5Mbps'dan yukarı alamazsın dostum onu kastettim. Düşük hız almasının sebebi CAT kablosu olmayabilir.
 
Merhaba.

TTNET 50 MB limitsiz internet kullanmaktayım. Fakat hız testi yaptığım zaman 16MB hız alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım da ilk önce arıza kaydı oluşturdular daha sonra SMS ile dönüp altyapıda sorun olmadığını sorunun modem ile alakalı olabileceğini söylediler. Modemim zxyel VMG3312-B10A modeli daha önce bu modem de bu sorunu yaşamıyordum. Altyapı sorgulama ve hız testlerini görsel olarak paylaşıyorum.

Altyapı sorgulama.

Speedtest.

Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bu konuda desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

TurkNet tavsiye ederim. Hiçbir kısıtlama yapmadan size o hızların tamamını verir. Şanslısınız. Alt yapınız 100 download destekliyor. TurkNet fiber ile bu hızın keyfini sürebilirsiniz. Benim altyapı 80 destekliyor. Sonuna kadar kullanabiliyorum. Bedava 1 ay sen ve ben kullanabiliriz. Abonelik başlatırken 'NYF17YQ71SYJ' kodunu söylemeniz yeterli. !
 

Geri
Yukarı