Ttnet Ping Problemi

Bir de bir şey eklemek istiyorum. Kablosuz kullanmak etkiliyor ping olayını. Tamam ama abartmayın lütfen bu kadar. 54-63 arası ping var ve kablosuz kullanıyorum. Gördüğüm en yüksek değer şu ana kadar 83.

Ttnet'i bırakıcam diyorum fakat. Süperonline'da 8mpbs Sınırsız paket yok ki hiç.

Bir de bir şey eklemek istiyorum. Kablosuz kullanmak etkiliyor ping olayını. Tamam ama abartmayın lütfen bu kadar. 54-63 arası ping var ve kablosuz kullanıyorum. Gördüğüm en yüksek değer şu ana kadar 83.
Abartılacak bir şey yok ki gerçekleri söylüyor herkes. Son 3-4 gündür böyle.

Hayır. Çoğu kişi "Kablosuz kullanınca ping tavan yapıyor. Tek sorun kablosuz kullanmak." sanıyor. Bunu belirttim.

Aynı sorun bende de 2-3 gündür yaşanıyor kablosuz kullanıyorum. Fakat senelerdir kablosuz kullanıyorum ve normaldi ping değerlerim 90' ın altında oluyordu fakat indirme olmadığı halde 120 üzeri ping değerleriyle karşılaşıyorum. Sanırım sorun TTNet kaynaklı.

Modem ayarlarını defaulta alın. Arkaplanda Windows ve uygulama güncellemeleri, torrent vs. açıksa kapatın. Halen durum aynı ise TTNET Destek (@TTNETdestek) | Twitter buradan cep telefonu numaranızı bırakan ve sorunu kısaca belirten bir tweet atarak destek alın.

Geri dönüş yaptıklarında bağlantı hızınızı ve verimliliğini kontrol etsinler.

Modem ayarlarını nasıl defaulta alacağımı bilmiyorum. Ama hiç bir ayarı ellemedim sadece otomatik kurulum ile kurdum modemim zaten geçen hafta geldi. Daha önce 2 defa Ttnet'i aradım daha dün aradım hatta bana dedikleri tek şey şu : Değerlerinize bakıyoruz değerleriniz normal gözüküyor diyor. Ardından bilgisayarınızdan şu Dns'i giriniz diyor dediği Dns'i giriyorum ama hiç bir fark olmuyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı