TTNET ping sorunu

Alt yapında bir problem olabilir. Her şeyi deneye yanıla bulabilirsin. Ethernet ile bağlan vs.

Ethernet kablo ile bağlandım olmadı. Kablo da sıkıntı var diye değiştirdim gene aynı büyük ihtimal DSL kablosundan kaynaklanıyor olabilir tüm kablololar değişti fakat DSL kablosu 18 yıllık

Evde sizden başka kullanan cihaz varsa hepsini kapatın. Windows Update vs. interneti kullanmadığından emin olun. Ardından kablolu bir şekilde tekrardan oyun içinde veya tracert ile bir test edin bakalım. Eğer sorunun çözülürse modem arayüzünden Wi-Fi hızı limitleme yoluna gitmenizi öneririm.

Evde sizden başka kullanan cihaz varsa hepsini kapatın. Windows Update vs. interneti kullanmadığından emin olun. Ardından kablolu bir şekilde tekrardan oyun içinde veya tracert ile bir test edin bakalım. Eğer sorunun çözülürse modem arayüzünden Wi-Fi hızı limitleme yoluna gitmenizi öneririm.

Maalef oyun içi ping aynı
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• ttnet.png
    ttnet.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Maalef oyun içi ping aynı.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?

Windows komut satırına tracert vie.valve.net komutunu yazıp sonucu paylaşır mısınız? İzmir'de Türk Telekom kullanırken bende de yüksek ping vardı. Sebebi beni İstanbul'daki bir sunucuya bağlamak için önce Kahramanmaraş'a sonra Kayseri'ye daha sonra İstanbul'a bağlayan saçma pop noktaları yüzündendi. TurkNet'e geçince rahatladım ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı