TTNET Ping ve Hız Sorunu

• Konuyu başlatan MUGOK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.581

MUGOK

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 4-5 aydır ping ve stabil olmayan bir hız sorunu çekiyorum. Bağlantım TTNET'in bakır kablolar ile sağladığı sözde Fibernet 20Mbps paketi...
Problem başlamadan önce hızım stabil olarak 16-17, pingim ise 2-5ms arasındaydı.
Aşağıdaki testlerden de görebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.
109189769.png

3859316125.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle ben de konu açmak için gelmiştim şimdi. 2-3 haftadır saçma sapan pingler indirme hızları vs. 3000 pingden oyundan kickleniyorum var mı böyle birşey ya ? Paramızla rezil oluyoruz. Şu saçma ülkede düzgün bir iş görsem şaşarım zaten.

Ülke ile ne alakası var? Hakkınızı aramaktan acizseniz suçu ülkeye atmak en kolayı değil mi? Arayın telefonla ilgilenmiyorlarsa veya düzelmiyorsa başka servislere geçin. Siz koyun olduktan sonra her ülkede yolarlar.
Sadece buna bakarak demiyorum tabii ki bunu. Bakkalından en yüksek kurumuna kadar doğru düzgün işini yapan bir kurum görmedim ben. Başka servislere geçin demek de kolay tabi. Fahiş fiyatlar yüzünden indirimli kampanyalara yöneliyorum doğal olarak tahhaatüt oluyor. Diğer servislerde de perk farkı olacağını sanmıyorum zaten. Çünkü hepsi ttnet altyapısını kullanıyorlar ve fiyatlar hemen hemen aynı. Bu tamamen 10 yıl geriden gelmemizle alakalı. Yıl 2014 hala böyle komik problemler olması üzücü.

Eğer altyapı olarak Fiber veya Kablo/Uydunet yok ise TTNET'den başka çare yok. Hangi servise üye olursanız olun bildiğim kadarı ile Türk Telekom altyapısını kullanıyor.
Karşısında rakip olmadığı için de yenileme için öyle acele etmeye gerek duymuyorlar. Konuya dönelim...

Dostlar bir çare :(

Çare beklemek kardeşim benim internet de yavaşladı. Bir süre sonra düzelir. Bu arada bu TTNET'e laf atıyoruz ama geçen ay bir indirmeme 23 Mbps hız gördüm. 8 Mbps internet de 23 Mbps download hızı ne demek ? Deli olacaktım sonra bir baktım düşmeye başladı :D

Dayanamayıp apartman kutusundan ev içine yeni Cat5 kablo çektirdim ve sonuç;

Önceki:
3859316125-png.28874

Adil Kullanım Kotasını doldurduğum için hızım 3Mb/s'ye düştü, ancak hız ve ping normale döndü.

Sonraki:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı