TTNET ping ve hız sorunu

1 sene daha taahhütüm var bu iğrenç firma ile.
Sigara

Yok arkadaş bunda başka bir sorun var gece ikiden sonra düzelmesinin başka bir açıklaması olmalı.Bu saatlerde ayrıca hız düşüyor ve dalgalanıyor.Başka bir çaresi olan varsa yardım edebilir mi?

@SunSet Söylediğin bu dns'leri nasıl ve nereye girerek değiştireceğim? Çünkü bende ki arayüzde sırasıyla birinci,ikinci,üçüncü dns adresleri var ve otomatik olarak atanmış durumda. Birinci ve ikinci de yazıyor fakat üçüncü boş durumda.
Hocam ben de şimdi netten araştırdım CloudFlare denedim diğerlerini de denedim fakat maalesef sorun devam etmekte :(

Son düzenleme:
"Modeminiz arızalı, santrale uzaksınız, kablo bozuk, sizden kaynaklı" derler müşteri hizmetlerini arayınca, TTNET hiç şaşmaz. Milleti domaltıp seviyorlar sonra diyorlar sizde sorun var. TTNET'ten uzak durun. İndirme hızını düşürürler, ping 1000 olur, 1 MB'lık videoyu 100 saatte upload edersiniz. Arayınca da "beyefendi biz size 100 Mbps demedik, 100 Mbps'e kadar dedik." Deyip paçalarını kurtarırlar sizide böyle mağdur ederler. Taahhütünüz bittiği gibi kurtulun.

Bende artık diyeceğim ki;
Alo fearless mi?
He ne var?
İnterneti 1000 Mbps aldım fakat 5 geliyor?
Biz size 1000 Mbps'ye kadar dedik "kapattı"
E o zaman 8 Mbps alayım 5 Mbps gelsin? Aa kapatmış şere****.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı