Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim 29 haziranda internet başvurusu yaptım ve 30 haziranda modemi falan kurdular 1 temmuz gibi de internetim aktif oldu bu arada hipernet 24 mbit paketi aldık. Bağlattığımız yerde küçük bir ilçe ben ilk başta altyapı falan kaldırmaz dedim fakat işte biz santral kartlarını yeniledik vs. şeyler dediler sorun olmaz dediler bende iyi peki dedim bağlattık netimiz geldi ilk başta her şey güzeldi. 24 bit üzerinden ttnet hız testinden 21-22 alıyorduk upload ta 2.1 falandı. Neyse sonrasında dsl ışığı falan yanıp sönmeye başladı bağlandıktan yaklaşık bir 3-4 saat sonrasında dedim içimden al işte küçücük yerin altyapısı bu kadar olur teknik elemanlar falan geldi hallettiler ama tabii ki hızım 16'ya falan düşürüldü upload aynı kaldı şükürler olsun ki neyse dedim 16 yeterli. 3-4 gün böyle güzeldi lol'de falan 70 ping alıyodum gayet huzurluydum. Dedim kesin bi şey olacak hissediyorum dedim ve sonrasında sabahları internet hızım düşmeye başladı 16 dan 4-5 mb'ye ve oyunlarda pingim 140 150 hatta 200'e kadar çıkıyor ama geceleri eski haline dönüyor. Teknik ekip hat kablosunu değiştirin falan dedi de ben hiç anlamam o işlerden kime değiştirtecem nasıl yapacam? Yardımlarnızı bekliyorum lütfen 
Yardım edecek yok mu lütfen beyler/bayanlar?
Yardım edecek yok mu lütfen beyler/bayanlar?