TTNET Playstore kullanılır mı?

Rekabet kurumu denen saçmalık yüzünden hepsi fiyatları aynı oranda tutuyor. İndirim olaylarını takip etmek lazım.

Sizce PC oyunlarını en ucuza satan site hangisi ?
O konuda tam olarak bir şey diyemeyiz. Mesela A sitesinde B oyunu daha ucuz iken B sitesinde C oyunu daha ucuz olabilir. 2-3 siteyi takibine alıp indirim zamanlarında kıyaslama yapman gerekiyor. Bundan 4-5 ay önce indirimlerde arkadaşa 60 TL'ye GTA 5 almıştık. Steam'de 80 mi neydi.

oyunparam , durmaplay , gamesatış , voidu , playstore , ve tabi ki steam takipteyim. Öneri varsa başka site iyi olur yani

oyunparam , durmaplay , gamesatış , voidu , playstore , ve tabi ki steam takipteyim. Öneri varsa başka site iyi olur yani
Valla ben uzun zamandır epinevreni.com dan oyunlarımı alıyorum memnunum. Steam gift şeklinde teslim ediyorlar (pubg için key de vermişlerdi) faturada kesiyorlar (alışverişten sonra canlı destekten istedim mailime gönderdiler.) memnunum yani.

Oyunlarda ki key kodlarının hangi platformda aktive edileceği oyun detaylarında yazmıyor ve anladığım kadarıyla satın aldıktan sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi nereden kullanabileceğini anlıyorsun. Müşteri hizmetleri konudan bi haber. Tek avantajı taksitli alınması geri kalan risk size kalmış. PUBG oyununun keyi steam üzerindense alacağım. Bilgi sahibi olan varsa alıntı yapabilir mi?

Oyunlarda ki key kodlarının hangi platformda aktive edileceği oyun detaylarında yazmıyor ve anladığım kadarıyla satın aldıktan sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi nereden kullanabileceğini anlıyorsun. Müşteri hizmetleri konudan bi haber. Tek avantajı taksitli alınması geri kalan risk size kalmış. PUBG oyununun keyi steam üzerindense alacağım. Bilgi sahibi olan varsa alıntı yapabilir mi?
Playstore başlı başına bir risk şöyle müşteri hizmetlerine playstoredan alışveriş yaptım diyorum google play store diyor hayır diyorum böyle böyle siteniz var haberiniz yokmu diyorum öyle bir sitemiz yok diyor :D Allahtan çözmüştüm. Eğer almak istersen EpinEvreni - Türkiyenin En Ucuz Oyun Satış Sitesi tavsiyemdir canlı destekten her konuda bilgi sahibi olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı