TTNet Playstore Rezilliği

Rootzilla

Megapat
Need for Speed için TTNet Playstore'dan ön sipariş vererek oyunu satın aldım. İlgili firma oyunun lisans anahtarlarının 1 Temmuz tarihinde dağıtılacağı yönünde bilgi veriyor ancak oyun 15 Martta çıkış yapacak.

Konuyu TTNet Playstore'a ilettiğimde EA Games'den bir bilgi gelmediğini söylüyorlar. Oyun yakın zamanda çıkacak ve ben 6 ay sonra oynayabileceğim bu bir saçmalıktan başka birşey değil. Yaptığı iş hakkında zerre kadar bilgi ve yetkisi olmayan insanlardan yukarıya ulaşamıyorum ki derdimi anlatayım. Çok zorlayınca da Playstore bizim değil diyip kıvırıyor müşteri temsilcisi(!) arkadaşlar ve suçu EA Games'e atıyor. Sen kimsin de EA Games seninle muhattap olsun. Sen uğraşacaksın takip edeceksin ve oradaki yetkililerle sen iletişime geçeceksin ! Türk Telekom çatısı altında birleşmiş kaliteli hizmet verecekmiş ! Hadi oradan.

İade etmek istiyorum olmaz diyorlar. Daha lisansı bana vermemişsin ne yapayım ben o oyunu ?

EA Games'e ulaşayım da sözde büyük olan Türk Telekom çatısı altına giren TTNet'in işini ben yapayım dediğimde Türkçe iletişime geçeceğim bir muhattap bulamadım. Saçmalığın daniskası. 20 gün sonra çıkışını yapacak oyuna ben 6 ay sonra erişebileceğim. Tabii dedikleri tarihte yayınlanır mı orasıda meçhul. TT'dan bahsediyoruz.

Herkes okusun herkese duyursun. Almayın aldırmayın arkadaş ! Kullanmayın rezil şirketin rezil servislerini !

rezillik.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah dediğiniz gibi olur aksi halde benden çekecekler var. Adamlara sorduğumda elimize böyle bir bilgi gelmedi diyorlar. Kendilerini bişey zannediyor beyefendiler güya EA bunlara haber verecekmiş. EA senin dandik servisini önemser de "bak oyun çıkacak haberin olsun" diye haber verir mi Allah aşkına ? Umarım 15 Martta bu sayfası açtığımda keyler karşımda olur yoksa işimiz var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı