TTNET Stabil olmayan internet sorunu

GraLeiMet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır olan internet sorunumu formatla çözdüm. Ama şimdiki sorun TTNET. Bize kota dolduktan sonra 11 Mbps'ye düşecek dendi. Ama olan şu, kota dolmadan internetimin anlık 16-1 Mbps arasında gidip gelmesi. Müşteri hizmetleri sorun yok diyor ama eskiden de diyordu sonra konuştuk düzelttiler. Müşteri hizmetlerine giriyorum fakat sorun ok deyip kapatıyor. Direkt müşteri hizmetleriyle konuşmam için sırasıyla hangi tuşlara basmalıyım.
Not: Sorun sadece bilgisayarda değil tüm cihazlarda.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır olan internet sorunumu formatla çözdüm. Ama şimdiki sorun TTNET. Bize kota dolduktan sonra 11 Mbps'ye düşecek dendi. Ama olan şu, kota dolmadan internetimin anlık 16-1 Mbps arasında gidip gelmesi. Müşteri hizmetleri sorun yok diyor ama eskiden de diyordu sonra konuştuk düzelttiler. Müşteri hizmetlerine giriyorum fakat sorun ok deyip kapatıyor. Direkt müşteri hizmetleriyle konuşmam için sırasıyla hangi tuşlara basmalıyım.
Not: Sorun sadece bilgisayarda değil tüm cihazlarda.

Yağmurlu havalarda TTNET sapıtıyor benim hız testim şu an 2 Mbps en iyisi başka firmaya geçmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı