TTNET Upload Hızı Sorunu

Bugün 5. ye aradım, upload hızınız 300 kbps gözüküyor dedi, zaten tarifeniz bu şekilde dedi. Ben de tarifemi yaparken bana minimum 4 Mbps alacağım söylendi dedim, şuan aldığım 10 da 1 i şeklinde söyledim. DSL bağlantınızı resetlememizi ister misiniz dedi. Olur dedim biraz bekledik internet gitti geldi tekrar hız testi yaptım şuan 6 Mbps alıyorum. SNR Margin değerinden de bahsettim onu da kontrol ettiler. Sanırım iss'le konuşurken bilgili bir izlenim bırakmak gerekiyor diğer aradıklarımda modem resetletip hattınız normal diyip geçiştirmişlerdi beni.
Anladım demek ki benim hattım bu kadar alıyor :(. Çünkü LoL'deki ping sorunumdan bahsettiğimde evime ekip göndermişlerdi ve o problemi çözmüşlerdi 25'lerden 15'e indi LoL'de pingim. Ve 3-4 günde bir 5 saniyeliğine internet kesiliyordu o problemi de o şekilde çözmüştüm uzaktan güncelleme yaptırarak. Şu SNR Margin için arasam mı diyorum belki upload konusunda o işe yarar :D ama korkuyorum da, tekrar eskisi gibi ping 3-5 yükselirse kriz geçiririm.

Hocam dediklerinizi söyledim DSL'imi resetlediler sorun düzeldi 6 Mbps upload alıyorum şuan. Yardımınız için teşekkürler.
Ne demek sorun olursa etiketleyin bakarım :)
Ben de aynı problemi yaşıyorum 16 download var ama upload 0.60 bazen 0.40 civarı, tam olarak ne yapıp ne demem gerekiyor aradığımda ?
Modeme 797 geliyorsa standarttır o paket için üstünü vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı