TTNET VDSL internet bağlantısı sürekli kopuyor

Altyapım kaldırmıyor olsa aylardır nasıl sorunsuz bir şekilde kullanabildim aynı pakette onu bilmiyorum. Kaldırmadığı için düşürdüklerini sanmıyorum.
TürkNet benimle dalga geçiyor TTNET 50 veririm diyor TürkNet 8 veririm diyor şaka gibi. Trabzon'da öğrenciyken TürkNet kullandım ama destek rezalet durumda.
taahhüdü yeniledik daha geçenlerde maalesef.

Senin yaşadiğinın tam tersini yaşadim TTNET'te 24 gectim desdeklememesine ragmen 16 sabitlenmiş 16.dan yukarıyı veremiyormuş TürkNet 75 Mbps net aliyorum hatta hiç kopma yok ama TTNET altyapisi kullanıyorum şaşilacak durum.

Gerçekten şu an bunu yazarken bile bağlantım koptu çıldırmak üzereyim...

Senin yaşadiğinın tam tersini yaşadim TTNET'te 24 gectim desdeklememesine ragmen 16 sabitlenmiş 16.dan yukarıyı veremiyormuş TürkNet 75 Mbps net aliyorum hatta hiç kopma yok ama TTNET altyapisi kullanıyorum şaşilacak durum.

İkisi de aynı altyapıyı kullanarak nasıl farklı hız veriyor beynim almıyor gerçekten. Saçmalık aylık 115 TL internet faturası yollamayı bilirler hizmete bak.
Modemimi falan sıfırlamama gerek var mı sizce? Yoksa gereksiz zahmet mi olur?

Tamamdır, yardımlarınız için teşekkürler. Bir gelişme yaşadığımda bildireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminize 35 Mbps gelmiyor bile fakat hat değerleri normal. Sıfırlamanız pek bir şey ifade etmez.

İdeal bağlantı için SNR Margin değeri 6 üzeri ve Line Attenuation da 20 altı olmalı ki sizinki de yakın değerler. Daha iyi olabilirdi ama kesinlikle dert edilecek kadar değil.

Daha fazla hız alırsanız hat değerleri daha da kötüleşeceğinden büyük ihtimalle Türk Telekom tarafından limitlendi ki en olası ihtimal bu. Kayıt sonrası hızı yükseltseler bile hat değerlerinde sorun olabilir. Bunun sebebiyle de ilgilenmeleri gerekiyor. Kabloları değiştirmek biraz fayda sağlayabilir ama sizin evinizde olan bir sorun gibi durmadığından yapmanıza gerek yok.

BTK şikayeti sonrası ilgilenirler diye umuyorum.

Dün sabah 9 gibi internetim geldi. normal değerler almaktaydım. Fakat geceye kadarmış gece 2 den sonra yine bi bağlantı kopukluğu oldu ve internet yine 15-17 arasına indi. şikayeti oluşturdum btkda umarım sorunum hallolur. paramızla rezil olmaktan bıktık...
Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve söyledim. Durumu anlattım yeniden :D adam bana kontrolleri sağladık iç tesisatta sorun görünüyor diyor. ekibin eve gelme ücreti 50 tl eğer sorun varsa bir yerde alınacak olan malzemeyi ben alacakmışım ayrıca 40 tl de işlem ücreti olacakmış adamların gelmesi bana 90 tlye patlayacakmış. İnternet hızı neden yavaş diyorum arıza kaydı var bakamıyorum dsl de kopma sizden kaynaklı görünüyor diyor. hey allahım ya sabır

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı