TTNET ve TurkNet 1 Mayıs'dan itibaren Upload hızlarını arttırdı mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Dün gece bi internetim gitti Rocket League oynarken. Sabah kalktım, bi internet hızıma bakayım dedim. Bir de ne göreyim, TTNET kullanan ben, 3 Upload'a sahip iken 6 alıyorum :D. Biri beni aydınlatsın.
1588346927713.png

Yeni internet bağlatmışsın diyeceğim ama olmayacak. :D Geçen ay konuşuldu bunlar, Telekom Superonline falan arttırdılar hep geçici bir süreliğine.

Adamlar 8 verebiliyorsa düşürdükleri anda cidden aşarı şikayet olur.

Bence artık Avrupa seviyesine gelmek demeyeyim de, Avrupa seviyesine yakınlaşmamız gerekiyor. Haklı değil miyim?
Çünkü madem çok daha hızlı internet alabiliyoruz, neden hala yavaş bir internet erişimine sahibiz elimizde imkan var iken?

Adamlar 8 verebiliyorsa düşürdükleri anda cidden aşarı şikayet olur.
Şikayet olsa ne yazar? Türkiye'de firmalar nasıl daha fazla para kazanırımın derdinde. Ve dediğiniz hız arttırımları her bölgede olmadı. Aynı paketi kullanıp farklı hızları alan kişi sayısı artacak. Bu seferde diğerleri biz niye az alıyoruz diye şikayet edecek. Böyle bir kısır dögüye gireck işler. Ayrıca Twitter'da 1-2 gün linç ederler sonra unutulur gider her şey. Adamların umrunda olmaz. Gelen paraya bakıyorlar sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı