TürkNet, TTNET ve taahhüt bedeli

selambenkemall

Centipat
Merhabalar, yaklaşık bir ay önce TTNET'ten TürkNet'e geçiş yaptım, taahhüt cayma bedelini hesapladım 200 TL civarı tuttu, öderim diyerek geçiş yaptım. Daha sonra Telekom'dan gelen faturada 960 TL gibi absürt bir ücretle karşılaştım. Tüketici hakem heyetine başvuracağım fakat coronavirüs sebebiyle kapanmış. Dün taahhüt cezasının son ödeme günüydü ve dünden beri internetim aşırı kötü. Modeme gelen 40Mbps download fakat 1 Mbps bile alamıyorum. Aynı portu kullandığım için Telekom'un cezayı ödeyesiye kadar hattımı kısıtlama gibi bir hakkı var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde olmaması lazım ama bende TTNET firmasından Turknet'e geçerken kısıtlama yapmıştı TTNET. Keşke Turknet'e bulaşmasaydın. Şu an yapılacak bir şey yok mecbur ödemek zorundasın. Sonra Tüketici hakem heyeti açıldığında şikayet edersin. Haklı bulurlarsa paranı geri alırsın. Ama benim bildiğim kadarıyla e devlet üzerinden başvuru yapılabiliniyor.

Turknet borcun verdiğimiz hizmetle alakası yok dedi. Aynı sokaktaki arkadaşımda da var sıkıntı, yapadayız ikimiz de. Sanırım yapayla ilgili bir sorun var. E devlet üzerinden başvuru yapacağım fakat eski faturalara ulaşamıyorum online olarak.
Normalde olmaması lazım ama bende TTNET firmasından Turknet'e geçerken kısıtlama yapmıştı TTNET. Keşke Turknet'e bulaşmasaydın. Şu an yapılacak bir şey yok mecbur ödemek zorundasın. Sonra Tüketici hakem heyeti açıldığında şikayet edersin. Haklı bulurlarsa paranı geri alırsın. Ama benim bildiğim kadarıyla e devlet üzerinden başvuru yapılabiliniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı