TTNET ve TurkNet altyapı sorgu sonuçları farklı görünüyor

DDR8RAM

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom'un sitesi üzerinden altyapımı sorgulayınca ADSL altyapısı olduğu çıkıyor ama TurkNet ve diğer ISS'lerin altyapı sorgulama sayfasında 35mbps/12mbps VDSL altyapısı olduğu çıkıyor. Türk Telekom'a ulaştığımda bana 13Mbps'den fazla veremediklerini ve VDSL olmadığını söylediler. Bunun sebebi ne olabilir bu altyapı bilgileri neden tutarlı değil?(geçen senelerde her yerde ADSL olduğu yazıyordu ama şu an TTNET dışında hepsinde VDSL olduğu belirtiliyor.)

bilmiyorum çünkü önceden böyle değildi iyi hatırlıyorum geçen sene adsl yazıyordu her sağlayıcının sitesinde sonra bu senenin başında vdsl olarak güncellendi. Doğrusu vdsl olabilir çünkü saha dolabı benim oturduğum yan sokağında

bilmiyorum çünkü önceden böyle değildi iyi hatırlıyorum geçen sene adsl yazıyordu her sağlayıcının sitesinde sonra bu senenin başında vdsl olarak güncellendi. Doğrusu vdsl olabilir çünkü saha dolabı benim oturduğum yan sokağında
Biri internet aboneliğini iptal ettiyse genelde port hemen boşa düşer. Yada bir sıra daha port eklemişlerdir belki. İsterseniz Türknet'i falan arayın, zaten tanımlayacakları portun vdsl mi adsl mi olduğunu görürler ekrandan, ona göre isterseniz kaparsınız portu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı