TTNET-Vodafone Ortaklığı ?

hkumru

Hectopat
Bugün sabah saatlerinde TTNET'den olduğunu söyleyen bir kişi aradı. TTNET'in bir kısmının satıldığı ve Vodafone ile işbirliği içine girdiklerinden bahsetti. TTNET'in Temmuz ayında zam yapacağı ve bahsettiği işbirliği olayında 1 mb kotasız internet hizmetini 47 tl, 8 mb kotasız internet hizmetini 54 tl'ye sağladıklarından bahsetti.

Hemen ardından TTNET müşteri hizmetlerini aradım ve bu olayın içeriği nedir diye sordum. Müşteri temsilcisi böyle bir olay yok, aldırış etmeyin dedi.

Ancak iki tarafa da güvenemedim. Sizlere sorum, siz de böyle bir telefon aldınız mı ya da bu olay hakkında bilgisi olan var mı?

Bu olaydan birkaç saat sonra aynı yerden tekrar aradılar, "onaylıyor musunuz?" dediler. Kendilerine TTNET müşteri hizmetlerine bu olaydan bahsettiğimi böyle bir uygulamanın olmadığını söylediklerini söyledim. Bu kez de biz TTNET ile ortak değiliz sadece alt yapısını kullanıyoruz falan diye kıvırmaya başladılar.

Bu arada uyarı için teşekkürler Recep abi :)

Tamamen kandırmaca gibime geldi. Vodafone, internet altyapısı için KoçeNet'i satın almıştı. TTNET, Türk Telekom şirketi. Türk Telekom altın yumurtlayan tavuğu neden satsın. Arayanın telefonunu aldıysanız hemen polise şikayet edin! Göz yummayın!

Abi bir şey diyecektim benim ev adresime form yollayacaklarmış ev adresimi aldı, sonra sesle onaylıyorum dedik bir sorun olur mu? Bunlarla bir şeyler yapabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaparlar tabi yapmaz olurlar mı. Eğer gerçekten vodafone aradı ise kendi alt yapısına geçirmişler. Eğer istemiyorsan ISS değişimini iptalini hemen iste. Numaraları araştır gerçeklik payını vs. kendi ISS yetkilinle görüş durumu bildir(Tabi değişimi istemiyorsan).
Kanuni olarak sesle onay sisteminden sonra geçiş başlar.

Yaparlar tabi yapmaz olurlar mı. Eğer gerçekten vodafone aradı ise kendi alt yapısına geçirmişler. Eğer istemiyorsan ISS değişimini iptalini hemen iste. Numaraları araştır gerçeklik payını vs. kendi ISS yetkilinle görüş durumu bildir(Tabi değişimi istemiyorsan).
Kanuni olarak sesle onay sisteminden sonra geçiş başlar.
Kandırmacaydı biliyorum da ISS ne demek? Yaşım küçük pek bir şey bilmiyorum savcılığa gitsek büyüklerimle sorunu çözerler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı