TTNET vs Superonline

Merhaba herkeze ülkedeki bildiğim kadarıyla çoğu firma ttnet altyapısını kullanarak internet hizmeti sağlıyor.Ülkemizdeki rekabet kurumları firmaların hizmetlerini birbirine eşdeğer şekilde tutulmasını istiyor maalesef.O yüzden iki firmada şuan benim kullandığım kadarıyla aynı hizmeti sağlıyorlar.

Aynen Süperonline müşteri memnuniyeti daha iyidir lakin bence önemli olan sağlanan internet kalitesi nedense çoğu paketleri birbirine eşdeğer paket seçeneği sunuyor.Çok sinir bozucu bir durum

Ben ttnet kulanıyorum 35 mbs 100 gb akk'li 30 gün sonra taahhüt bitiyor yeni bir servis sağlayıcı firma arıyorum.İlk 5-6 ay sinir etti beni ttnet bencede süperonline al

Aralık sonunda bitiyor, hemen uydunet' e geçeceğim. (y)

Ben ttnet kulanıyorum 35 mbs 100 gb akk'li 30 gün sonra taahhüt bitiyor yeni bir servis sağlayıcı firma arıyorum.İlk 5-6 ay sinir etti beni ttnet bencede süperonline al
Hocam Uydunet' e bakabilirsiniz. Kullanıpta pişman olan görmedim. (y)

Harbiden bu tür kampanyaları varmış bu tür firmaların anlamadığım ekstra tv paketimi veriyorlar.(daha fazla kanal seçeneği çanak haricinde)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı