TTNET vs Superonline

Hangi internet bağlantısı ?

• TTNET

Oy: 4 17,4%
  • Superonline

Oy: 19 82,6%

• Oy verenlerin toplamı
    23

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yanlış yere konu açtıysam yetkili arkadaşlardan özür dilerim. Evime internet bağlatacağım fakat bu iki firma arasında kaldım. Benim için amaç yüksek hız ve performans.

Hangisini önerirsiniz? Birde sınırsız diyor fakat yanında 50 GB AKK yazıyor. Madem sınırsız neden 50 GB var? (Başka rakamda olabilir.) Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer alacaksan SuperOnline al derim. TTNET den ben dahil çoğu internet kullanıcısı memnun değil. 250 AKK sana yeter ise 109 TL vererek internetinden memnun olabilirsin. E sonuçta 100 Mbps.

Ekran Alıntısı.PNG

Fibernet var mı bizim burada hiç bir bilgim yok. Ben günde 10-11 saat internette dolaşan, oyun oynayan birisiyim. 25 Mbps 75 AKK sınırsız internet yeter mi bana?

Mavi ile belirtilen kampanya ya geçebilirsiniz. Alo hizmetinden ücret almıyorlar. Bizim pakette telefon var ama şu anda telefon bağlı değil sadece ilk ay belli bir ücret alıyorlar. Sonrasında telefonla ilgili bir şey gelmiyor.

25GB AKK yetmez. Superonline tercih edin. 59TL'ye paketi gayet güzel. 75GB AKK size yetecektir. Tabi 10 - 11 saat MP oynuyorsanız 79TL'lik tarifeye bakabilirsiniz.

25 Mbps 75 AKK sınırsız internet yeterli olur sanırım.

Mavi ile belirtilen kampanya ya geçebilirsiniz. Alo hizmetinden ücret almıyorlar. Bizim pakette telefon var ama şu anda telefon bağlı değil sadece ilk ay belli bir ücret alıyorlar. Sonrasında telefonla ilgili bir şey gelmiyor.

Telefonlu bağlatmayacağım, sadece internet.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı