K kıral honos Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3 11 Haziran 2020 #1 TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi?
TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi?
Çözüm Dead Internet Theory 11 Haziran 2020 kıral honos dedi: TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Dün baya yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 mbps hız alıyorum.
kıral honos dedi: TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Dün baya yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 mbps hız alıyorum.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.054 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 11 Haziran 2020 #2 Evet olabilir ayrıca kablo ile bağlandığınızdan emin olur ve modem hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Evet olabilir ayrıca kablo ile bağlandığınızdan emin olur ve modem hat değerlerinizi paylaşır mısınız?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.706 Makaleler 3 Çözümler 88 11 Haziran 2020 #3 Cevabını içinde barındıran bir soru. Modemin kalitesi ve bağlantı türü (ADSL/VDSL/Fiber) de etki eder. Birisi indirme yaparken daha fazla etkilenebilir. Artı 0 Eksi
Cevabını içinde barındıran bir soru. Modemin kalitesi ve bağlantı türü (ADSL/VDSL/Fiber) de etki eder. Birisi indirme yaparken daha fazla etkilenebilir.
KS KS K kıral honos Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3 11 Haziran 2020 #4 kaiser soze dedi: Cevabını içinde barındıran bir soru. Modemin kalitesi ve bağlantı türü (ADSL/VDSL/Fiber) de etki eder. Birisi indirme yaparken daha fazla etkilenebilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşimi öldürürsem sorun düzelir mi? Artı 0 Eksi
kaiser soze dedi: Cevabını içinde barındıran bir soru. Modemin kalitesi ve bağlantı türü (ADSL/VDSL/Fiber) de etki eder. Birisi indirme yaparken daha fazla etkilenebilir. Genişletmek için tıkla... Kardeşimi öldürürsem sorun düzelir mi?
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.806 Makaleler 3 Çözümler 10 11 Haziran 2020 #5 kıral honos dedi: TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Dün baya yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 mbps hız alıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
kıral honos dedi: TTNET son günlerde aşırı bir yavaşlama gösterdi, acaba neden bilen var mıdır? Kardeşim oyun indiriyor o yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Dün baya yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 mbps hız alıyorum.
KS KS K kıral honos Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3 11 Haziran 2020 #6 Dead Internet Theory dedi: Bende de aynı sorun var. Dün bayağı yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 Mbps hız alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu kardeşim sen misin yoksaA 1! Cevap verinnn aa yeter artık 10 dakikadır ayaktayım ayol! 11! Dalga geçmeyin yeter artık bıktım hayattan Artı 0 Eksi
Dead Internet Theory dedi: Bende de aynı sorun var. Dün bayağı yavaştı bugün ise birkaç kez kesildi. 30 Mbps hız alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu kardeşim sen misin yoksaA 1! Cevap verinnn aa yeter artık 10 dakikadır ayaktayım ayol! 11! Dalga geçmeyin yeter artık bıktım hayattan