TTNet Yerine ISS Önerisi

Benim bildiğim TürkNet alt yapısının olmadığı yerlerde TürkTelekom alt yapısından doğru da hizmet verebiliyorlar. TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Sorguladım alt yapı yok diyor, yine aramak iyi olacak ama sanmıyorum çünkü TurkNet fiber üzerinden çalışıyor diye biliyorum. Bütün altyapıyı Türk Telekom kontrol ediyor zaten farklı alt yapı yok. Şikayet edince de bir şey değişmiyor bu ülkede ki kurumların hepsi özelleşmiş satılmış, vatandaşa hizmet için çalışmadıkları için sonuç alamıyoruz.

TurkNet fiber üzerinden çalışıyor diye biliyorum.
ADSL hizmeti de var.
Kendi alt yapısının olmadığı yerde TürkTelekom'dan kiralayıp bize TürkTelekom'dan daha hızlı ve daha ucuza satıyor. Yani TürkTelekom kazıklıyor demek ki.

ADSL hizmeti de var.
Kendi alt yapısının olmadığı yerde TürkTelekom'dan kiralayıp bize TürkTelekom'dan daha hızlı ve daha ucuza satıyor. Yani TürkTelekom kazıklıyor demek ki.
Öyleyse iyiymiş ben yine arayıp sorayım ama TurkNet'in ADSL hizmeti ne kadar iyi olur bilemiyorum teşekkürler
Yaşadığınız konum itibariyle Superonline güzel bir seçenek. Çok eleştiri aldığını da gördüm fakat işyerimizde kullanıyoruz fazlasıyla iyi kendi gözlemlerimce.
Teşekkür ederim beklediğim olumlu bir yorumun gelmesiydi bende sorun yaşamam umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'in adsl hizmeti ne kadar iyi olur
Ben denedim süper. Önceden TürkTelekom ADSL vardı, kağıt üstünde 16Mbit DW ve 1Mbit UP var. Ancak pratikte 11,5Mbit DW ve 0,55Mbit UP alıyordum, gecikme ise 30ms falandı. TürkNet ADSL'li olunca 15Mbit DW, 0,90Mbit UP ve 15-20ms gecikme değeri elde ettim. Hissedilir bir fark söz konusu.

TurkNet fiber mi normal ADSL mi? Ben onu tam anlayamadım, normal ADSL hizmeti veriyorsa burada da olması lazım ama bakır altyapı yok diyor, bakır altyapı ne anlamadım ki. Demek ki bunlar Türk Telekom'dan ayrı yerden hat çekmişler galiba bu yüzden AKN falan yok kimseyi takmıyorlar

Bölgede ne varsa onu veriyor işte, senin bölgende VDSL yoksa veremiyor ADSL veriyor, eğer varsa VDSL veriyor.

Bugün TürkNet ADSL'li olursun. Yarın VDSL gelir ve fatura cart curt değişmeden VDSL'li olursun. VDSL alt yapısı gelişir yine aynı fatura tutarını ödemeye devam ederek 100Mbit hızına kadar ulaşırsın. Boş ver diğerlerini.

Teşekkürler artık hayırlısı.

Son düzenleme:
FixNet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…