TTNET internet kullanıyorum. Yıllardır en fazla 1 Mbit yükleme hızı alıyordum. Bugün bir test yaptım, yükleme hızı 4 Mbit olmuş. Sizin de yükleme hızı arttı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET internet kullanıyorum. Yıllardır en fazla 1 Mbit yükleme hızı alıyordum. Bugün bir test yaptım, yükleme hızı 4 Mbit olmuş. Sizin de yükleme hızı arttı mı?
Hayır hocam benim upload hızım uçuşta şuanda. 4ü görüyor. 100TL veriyorum. 10 Download veriyorlar 3 4 uploadHocam yanlışınız var bugün güneş batıdan doğmadı.(TTNET'den pek bir şey beklememek gerek)
Benim hala 0.70.TTNET internet kullanıyorum. Yıllardır en fazla 1 Mbit yükleme hızı alıyordum. Bugün bir test yaptım, yükleme hızı 4 Mbit olmuş. Sizin de yükleme hızı arttı mı?
Hayır hocam benim upload hızım uçuşta şu anda. 4Ü görüyor. 100TL veriyorum. 10 download veriyorlar 3 4 upload![]()
Hocam benimki yarı yarıya düşmüşdün böyle değildi ben de diyorum bugün internette bir şey var ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.