TTNET yüksek ping sorunu

GothicBlackMetal

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan her gün belirli saatlerde hız aşırı düşüyor. Oyunlarda ping 300'e kadar çıkıyor, Youtube'da video izlenmez hale geliyor. Genelde sabah saat 4 ile 08:13 arası oluyor ve bir de 00:16 - 02-13 arasında. Bu sorun Türkiye geneli falan mı? Saatleri değişebiliyor, internetimde hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. TTNET kullanıcısı olmama rağmen ilk kez böyle bir sorunlu karşılaşıyorum.

Not: Şu anda düşük mesela yaklaşık bir saatten beri, yine değişmiş saati.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan her gün belirli saatlerde hız aşırı düşüyor. Oyunlarda ping 300'e kadar çıkıyor, Youtube'da video izlenmez hale geliyor. Genelde sabah saat 4 ile 08:13 arası oluyor ve bir de 00:16 - 02-13 arasında. Bu sorun Türkiye geneli falan mı? Saatleri değişebiliyor, internetimde hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. TTNET kullanıcısı olmama rağmen ilk kez böyle bir sorunlu karşılaşıyorum.

Not: Şu anda düşük mesela yaklaşık bir saatten beri, yine değişmiş saati.
Bulunduğunuz bölge ile de alakalı olabilir sizin altyapınızda da bir sorun olabilir TTNET'i arayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı