Malesef evet şimdi taşırdım ama bu sene sonunda "Üniyi" kazanamazsam askerliğim var o yüzden 1 - 1,5 yıl gibi beklemem gerekiyor yapıcak bir şey yok oyunları "Profesyonel" olarak oynamaya başlıcam. İyi oynuyorum ama kendimi yüksek ping nedeni yüzünden daha çok geliştiremiyorum. Yine oyundaki pingim: 78 (70 Ping'in üstünde Fortnite oynanmıyor) 62 Ping'in üstündede mermileriniz gitmiyor gitsede 60 HZ monitör ile kafaya istediğin kadar sık maximum 95, 120 Damage vuruyor. Geçen ay arkadaşım var İstanbul'da onun yanına gitmiştim. Bilgisayarında 144 HZ, RTX 2070 var. Ping'ide 40. Bir saat felan gibi ısınıp oyuna düzgün 3 maç attım ve ne yapı elde kalması gibi sorunlar, ne mermi gitmemesi damage atmaması gibi sorunlar asla yoktu. Adamın kafasına sıkıyorum pompalı ile 120, 140, 150, 240 vuruyor. Benim evde aynı şekilde adam dibimde aramızda telefon mesafesi bile yok o derece ama sıkıyorum 100 Damage atıyor. Klasif Pompalı tüfek (Mavisi) Yani yüksek ping ve kötü bilgisayar ile Profesyonel oyun oynanmaz. (60 HZ mevzusunu biliyorsunuz adamın %0,1 - %0,5'lik gölgesi muhabbeti yüzünden dedim) Ve zaten profesyonel olarak oynamak istiyorsanız 144 HZ'dir ideal.. Çünkü sırf Fortnite oynamıcam. CS:GO Faceit, Fortnite, Rainbow Six Siege. Ve 'Youtube' için videolar felanda çekicem o yüzden her şey önemli benim için.
Ama tabi şuda var bu devirde yeni bir bilgisayar dizilir mi? Dizilmez. Ekran kartı hariç kasanın bütün parçaları toplam İtopya gibi indirimli sitelerde 4,000 - 5000 TL'ye toplanırken birde bunun üstüne 4000 TL'Lik Ekran kartı ekleyince monitör ile nerden baksanız orta halli Profesyonel oyuncu bilgisayar'ı minimum 8,500 - 10,000 TL'den başlıyor. Ne yapıcam onuda bilmiyorum, Hakkımda hayırlısı.