TTNet'de Anlık Ping Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bundan yaklaşık 2 ay önce TTNet'den 24 mbit 35 GB AKK internet aldık. Fakat CS:GO oyununda anlık olarak ping yükselmeleri oluyor. Süresini ölçmedim ama 3 dakikada bir, yaklaşık 5 saniye kadar ping aşırı yükseliyor. Tabi çatışmadayken de arada ping yükseldiği için ölüyorum. Evde sadece 2 tane telefon bir de bilgisayar kullanıyor interneti. Biri benim olduğu için maçta kullanılmıyor. Öbüründe de annem sadece Facebook'a giriyor, yani video vs. izlenmiyor. Beni de çok rahatsız etmeye başladı artık. Bu konu hakkında ne yapabilirim ? Ethernet kablosu alsam yardımcı olur mu sizce ? Teşekkürler.

Uplayayım şunu.

Eğer WiFi den bağlanıyorsan internete, böyle bir durum olasıdır. Bende düne kadar Wifi adaptör ile bağlanıyordum.Aynı şikayet bende de vardı.Artık ethernet kablosuyla bağlanıyorum.Şuanda ping sorunu yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı