TürkNet Anlık Ping Sorunu

emeycvi

Centipat
Selamlar, gecenin bir vakti TürkNet Online işlemlerde dolaşırken dalgınlığıma gelerek VDSL paketten ADSL pakete geçiş yaptım. Bu geçişi yaptıktan sonra aşırı anlık ping sorunum ortaya çıktı. VDSL Kullanıyorken içeride bir bilgisayar bağlı ve 3 telefonda Wi-Fi açık oluyordu pingim 28 civarıydı. Şimdi ise 1 bilgisayar bağlı olmasına rağmen 50-60 sabit anlık ping çıktığında 800-1100 ping değerlerini buluyor.

Sizce anlık ping sorunu bu geçişten dolayı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durumu Türknet'e bildirin.
Bildirdiğimde bana bir sorun olmadıklarını, bina kablo tesisatımda sorun olabileceğini söylediler ancak ilk türkneti bağlattığımda 1 hafta ADSL kullanmıştım. Böyle bir sorun yoktu. Destek hattı yerine sesli bir şekilde ulaşabileceğim müşteri hizmetleri olsa çok güzel olacak.

Son olarak ilave ediyorum. Herhangi bir dosya veya oyun indirirken internet bağlantım kopuyor. Sadece indirme işlemi devam ediyor, herhangi bir siteye vs. giremiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı