TTNet'ten Bir Rezillik Daha!

Makaleler
21
Selamün Aleyküm. Yaklaşık 10 yıldır Bursa'da oturuyordum ailemle birlikte. Yine ailemle birlikte bu sefer memleketimize taşınmaya başladık. Eşyaları falan getirdik. İnternet nasıl olacak diye babama sordum. Babam da TTNet'e sormuş ve bizim bukunduğumuz yerde fiber altyapıları yokmuş. (Anlaşma henüz bitmedi) Bu yüzden 3 ay boyunca donduracaklarmış, yine altyapı gelmezse (ki büyük ihtimalle uğraşmazlar bile) bir 3 ay daha donduracaklarmış. Yine gelmezse anlaşmayı bitireceklermiş. İptal etmek istersek de sanırım 800-900 lira ödeyecekmişiz. (Belki de 700'dür tam hatırlayamadım.) Bak şu işe ya! Zaten dünyanın en pahalı interneti Türkiye'de, bir de ben yarım yıl boyunca internetsiz kalacağım! Anlaşma bittiği gibi kesinlikle UyduNet veya Supercell'e geçmek istiyorum. (Altyapı varsa tabii) Dava falan açamaz mıyız bu adaletsizliğe? Elimizden bir şey gelir mi sizce? Teşekkürler.

Fiber değil de normal ADSL yap o zaman ?
Anlaşma bitince başka bir internete geçersin.
Aklıma gelmemişti sonra dün aradım ve Fiber'in olmadığı yerde ADSL altyapısı varmış. Aynı anlaşma üzerinden devam ederek yeni pakete geçebiliyormuşuz. Benim en çok kızdığım nokta hem altyapıları yok hem de iptal etmemiz için de 800 TL'ye yakın para istemeleriydi. Rezaletin daniskası! Uydunet veya Supercell'e geçeceğim bundan sonra İnşallah.

"superonline" olacak, "supercell" değil. Yazıyı değiştirme sınırı var galiba, düzenlenmiyor.

Aboneliğin iptalinde taahhüt varsa eğer ceza kesiliyor fakat gerçekten çok fazla istenmiş 3 ay için... TTNet ile olan taahhüt'ünüz bitince TTNet altyapısı ile Superonline ADSL' e geçmeniz ya da Uydunet Fiber altyapısı varsa ona geçmeniz olacaktır...

Kolay gelsin, TTNet ile hiç çekilmiyor internet...

Aboneliğin iptalinde taahhüt varsa eğer ceza kesiliyor fakat gerçekten çok fazla istenmiş 3 ay için... TTNet ile olan taahhüt'ünüz bitince TTNet altyapısı ile Superonline ADSL' e geçmeniz ya da Uydunet Fiber altyapısı varsa ona geçmeniz olacaktır...

Kolay gelsin, TTNet ile hiç çekilmiyor internet...
Neden TTNet altyapısı ile SüperOnline?

Superonline sadece belirli yerlere altyapı hizmeti sağlıyor yanii fiber internet getiriyor onun dışındaki yerlere TTNet altyapısı ile ADSL hizmeti veriyor. Kullanan akrabalarım, kuzenlerim ve arkadaşlarım var. TTNet' in altyapsını kullanmasına rağmen hiçbir problem yaşamıyorsunuz hız konusunda.

Evet Superonline TTNet' in sana kestiği cezayı ödetiyor ve ödettiği tutar mesela 200TL senin Superonline kampanyan 50TL ise 4 ay ücretsiz internet sunuyordu. Ben 2012 yılında öyle geçmiştim.

TTNET'den ne beklersin ki ? Bende geçen gün aboneliğimin iptali için aramıştım, bilgileri istediler bende verdim. Ahmaklar bilgiler sistemden silindi demiyorlar da bizde kayıtlı değil diyorlar. Yahu daha 15 gün önce aradım sizi takır takır yaptım tüm işlemleri şimdi kayıt ettirin bilgilerinizi diyorlar. Becereksiz insanlara iş verilmez, sorununuzu çözdükten sonra bence de direkt SuperOnline'a geçin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı