TTO olayı

@KutsalSahir sövme olarak lanse edildi ve ses kaydı ona ait ama arkada zorlayarak kuran sahte değil mi bence sahte inandırıcı değil gibi şeyler söyleyip onları kırpip ses kaydı aliyolar.

@KutsalSahir sövme olarak lanse edildi ve ses kaydı ona ait ama arkada zorlayarak kuran sahte değil mi bence sahte inandırıcı değil gibi şeyler söyleyip onları kırpip ses kaydı aliyolar.
Arkadan yönlendiriyorlar.

Yönlendirilse bile Kuran sahte diyor.

@KutsalSahir diyemez mi isteyen inanır inanmaz. Adam inanmıyor demek ki basit. Küfür farklı ama.
Dediğim gibi beni çok ilgilendirmez ama onu savunan çoğu kişi kıvırıyor. Elbette düşünce özgürlüğü var ama başkasınınkini işgal etmediği sürece.

@KutsalSahir kimseninkini ihlal etmemiş arkadaşları ile konuşurken demiş Kuran sahte diye video atsa dediğin doğruydu arkadaşları da bitirmek için piyasa sürmüş.

Bu zamandan sonra bunları deyip demediği bir şey fark etmiyor. Pişman olup tövbe etmiş mi etmiş. Daha da üstüne gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu zamandan sonra bunları deyip demediği bir şey fark etmiyor. Pişman olup tövbe etmiş mi etmiş. Daha da üstüne gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Tövbe etmiş etmemiş bilmiyorum. Tek bildiğim bu olaydan sonra her videosuna Selamun Aleyküm diye başlaması. Gerçekten komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…