SeanStrickland
Hectopat
@KutsalSahir sahte falan diyor sovmuyor.
@KutsalSahir sahte falan diyor sovmuyor.
Arkadan yönlendiriyorlar.@KutsalSahir sövme olarak lanse edildi ve ses kaydı ona ait ama arkada zorlayarak kuran sahte değil mi bence sahte inandırıcı değil gibi şeyler söyleyip onları kırpip ses kaydı aliyolar.
Yönlendirilse bile Kuran sahte diyor.@KutsalSahir sövme olarak lanse edildi ve ses kaydı ona ait ama arkada zorlayarak kuran sahte değil mi bence sahte inandırıcı değil gibi şeyler söyleyip onları kırpip ses kaydı aliyolar.
Arkadan yönlendiriyorlar.
Dediğim gibi beni çok ilgilendirmez ama onu savunan çoğu kişi kıvırıyor. Elbette düşünce özgürlüğü var ama başkasınınkini işgal etmediği sürece.@KutsalSahir diyemez mi isteyen inanır inanmaz. Adam inanmıyor demek ki basit. Küfür farklı ama.
Bu zamandan sonra bunları deyip demediği bir şey fark etmiyor. Pişman olup tövbe etmiş mi etmiş. Daha da üstüne gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir özür videosu çektiğini hatırlıyorum, ona nazaran dedim ben.Tövbe etmiş etmemiş bilmiyorum. Tek bildiğim bu olaydan sonra her videosuna Selamun Aleyküm diye başlaması. Gerçekten komik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.