TTWEB indir virüs mü?

Babacann teşekkürler :) Ben de dün bir daha bu sayfaya giremedim, bu sayfada da hatta Eset nod32'nin anasayfasında da çıktı. Ama gece modemi kapattığım için olsa gerek bugün yok galiba, babacanın senin dediğin gibi modeme bulaşıyor. Dün nette çok ağırlaşmıştı bugün yok, senin de böyle söylemeden dolayı içim rahatladı :) Umarım diğer arkadaşlar tekrar buraya girebilir de görebilirler bu çözümü :)

Son cevapları şimdi gördüm, ben dns değiştirmeyi falan bilmiyorum ama yapayım dediklerinizi kalıcı olsun.

Bu arada benim modem de tplink modeli W8901G.

Son düzenleme:
Modemi kapatmanız sadece önbellekten gider. Çünkü dün çoğu güvenlik ve kaynak sitelere durumu bildirdim sunucuları kapattılar.
Ancak asıl kaynak durumdan hala haberdar değil. Yakın zamanda Tengine server kullanan sunucular da güncellemelerini yapınca sorun kalmayacaktır.
Ek olarak söyleyeyim bu durum sadece bizde değil :) Asya kıtasında da tengine kullanan çoğu sayfa blocklamanın ardından kapandı.

Windows güncellemelerinizi kontrol edin, güvenlik açıkları mevcut bunlar için dün ve bugün güncelleştirme yayınlandı yükleyiniz.

Diğer dediğiniz rapor nedir acaba?
Scrpservice.exe kullandığım joystick program ile ilgili. Flux ekran parlaklığı ile ilgili bir program. Bunları silmeyeceğim. Fakat diğerlerini dediğiniz gibi sileceğim.

Microsoft Güvenlik Danışma Belgesi: verilen hatalı dijital sertifikalar sızdırma izin verebilir

Diğer dediğiniz rapor nedir acaba?
Scrpservice.exe kullandığım joystick program ile ilgili. Flux ekran parlaklığı ile ilgili bir program. Bunları silmeyeceğim. Fakat diğerlerini dediğiniz gibi sileceğim.
Sistem tarama 2 yani herdprotect olanın txt dosyasını vermediniz.
Dediklerimi silin, sonra dedikleriniz gerekli ise güncel sürümlerini yükleyin. Sorunlu gözüküyor ikiside.

Dosya Ekleri

• Scan_2014-7-15-15-34.txt
    4,6 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleyen: Moderatör:
Murat bey pc yine ağırlaştığı için çok geç yazabiliyorum. Sistem tarama 2'ye tıklayıp indirdim ilk verdiğiniz linkteki ekranlar gibi değildi. Ben de herdprotect diye bir şey indi tarama yaptım onunla alakalı mı bilmiyorum pc çok daha ağırlaştı. Tarama sonucundaki rapor dosyasını atayım da onu nasıl atıyoruz burada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat bey pc gene ağırlaştığı için çok geç yazabiliyorum. Sistem tarama 2'ye tıklayıp indirdim ilk verdiğiniz linkteki ekranlar gibi değildi. Ben de herdprotect diye bir şey indi tarama yaptım onunla alakalı mı bilmiyorum pc çok daha ağırlaştı. Tarama sonucundaki rapor dosyasını atayım da onu nasıl atıyoruz burada?

Dosyayı Hotmail hesabınızla OneDrive'a girip oraya upload edebilirsiniz. Daha sonra da linkini paylaşmanız yeterli.

Bu sorunu yaşayan arkadaşların Firmware güncellemesi yapması ya da modemlerini değiştirmesi gerek.

TTWEB Virüsü Nedir ? Nasıl Temizlenir ? » Technopat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı