TTWEB indir virüs mü?

Ayni virus bende de var ve su an hic bi siteye giremiyorum. Bu siteye de baska birinden girebildim... Ayni agi kullandigim iphone'umda da ayni problem var safaride gezinemiyorum ama diger app lar calisiyor face instagram vs... Ama baska siteye giremiyorum... Önerisi olan?

Bi de diyelim ki modem virüslü... Aynı neti kullanan kardeşimde neden problem yok... Ve evet. Modemi baştan kurmak bir işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl çözüm gelene kadar şu adımları uygulayalım arkadaşlar. @Murat5038 yöneticimiz daha detaylı yardımcı olacaktır.

1- Tarayıcıları ve kısayollarını kaldır.
2- http://download.bleepingcomputer.com/dl/d6ce38ddea65deebe852b1d26992a9a9/53a05c6b/windows/security/security-utilities/a/adwcleaner/AdwCleaner.exe Bu linkten AdwCleaner'i indirip çalıştır. Bulunan şeyleri kaldır. Bilgisayar yeniden başlatılacak.
3- http://data-cdn.mbamupdates.com/v2/mbam/consumer/data/mbam-setup-2.0.2.1012.exe Bu linkten Malwarebytes' AntiMalware'yi indirip tarama yap. Bulunanları temizle.
4- http://www.herdprotect.com/installers/herdProtectScan_Setup.exe Bu programı yükleyip tarama yaptır. Bulunan bir şey olursa kaldır.
5- Bu işlemlerden sonra şüpheli gördüğün program varsa kaldır.
6- Tarayıcı kısayollarına sağ tıkla. Özellikler kısmından " işaretinden sonra bir kısım varsa sil.
7- Msconfig ayarları şöyle yap :
Genel kısmında:
Seçmeli başlangıç- başlangıç öğelerini kaldır tiki kaldır,
Hizmetler:
Tüm microsoft hizmetlerini gizle tikini işaretle ve tümünü devre dışı bırak'a tıklayın. Teamwiever yüklü ise tikini işaretleyin bağlanmak gerekebilir :)
Başlatma:
Burada bulunan ne varsa devre dışı bırak.
8- Görev yöneticisinde şüpheli gözüken programlar varsa tespit edilip silinmesi gerekmekte.
9- DNS ayarlarını kontrol edin.
10- CCleaner ile ayarları aşağıdaki gibi yapıp temizlik yapın.
pvjvRa.jpg


Bunları ilk aşamada yapalım arkadaşlar eksiksiz şekilde.
 
Son düzenleme:
Modem arayüzüne girerken istenilen parolayı değiştirmeyi unutmayınız. Aksi takdirde şifreyi bilen kişi ülke dışında bile olsa modeminize bağlanabilir. Tarayıcınızı ve kullanıyorsanız Antivirüs yazılımlarını güncelleyin. En önemlisi girdiğiniz sitelere ve indirdiğiniz dosyalara dikkat ediniz. İyi sosyaller.
 
Ben reset attım düzelmedi. Yanlız arkadaşlar herkese (bana da) bugün oluyor. TP-link benim de modem. Size bi yol göstericem ama sadece sitelere girmek amaçlı yoksa tamamen silmiyor. C'ye girin, windows/system32/drivers/etc'ye gelin. Host dosyasını not defteri ile açın ve alta bi boşluk bırakarak

Kod:
127.0.0.1 http://www.paspass.com/ttweb.html

yazın. Unutmayın sorununuz (sorunumuz) bitmedi. Sadece sitelere girmek için. Bence bu konu çok garip. Herkesin aynı gün olması ve tiplink modem olması garip. Umarım net bir cevap gelir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem resetleyince düzelmişti bir süre ama gene başladı aynı sorun. Çok ilginç bir durum.

Ufak bir not: Chrome de gizli pencerede rahatca sitelerde gezebilrsiniz. Sitelerde gezmek için geçici bir çözüm..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı