TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

En basitinden insanların uğraş alanı bu saçma görseller olacağına kendini geliştirmek olabilir. Sonuçta bu fotoğrafı yermek kimseye bir şey katmıyor.

Allah var. Siz eleştirmediniz de uzaya mı çıktınız acaba merak ettim. Siz de bazılarınına ücretsiz avukatlık yapacağınıza daha çok geliştirebilirdiniz kendinizi.:like:

Yazdığım yazıdan bunu çıkardıysanız daha hak edeceğiniz çok şey var. Yaptığınız alıntı da farklı bir konu üzerine bu arada...

O alıntıladığım yazı sizin değil o zaman, yanlış yazdınız.

Allah var. Siz eleştirmediniz de uzaya mı çıktınız acaba merak ettim. Siz de bazılarınına ücretsiz avukatlık yapacağınıza daha çok geliştirebilirdiniz kendinizi.
Kime ücretsiz avukatlık yapıyormuşum acaba? En azından tüm gün böyle konular açıp da vaktimi tüketmiyorum. Konu Dışı'na bakarsanız dediğimi anlayabilirsiniz.

Kime ücretsiz avukatlık yapıyormuşum acaba? En azından tüm gün böyle konular açıp da vaktimi tüketmiyorum. Konu Dışı'na bakarsanız dediğimi anlayabilirsiniz.

Vakit sizin için çok değerli ise, burada ne işiniz var?

• Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
Şimdi okuduğunu anlamıyor musunuz? Yukarıda fikir, vicdan özgürlüğü, haklardan bahsediyor. Siz sordununuz ya bu hak nereden geliyor diye. Daha açıklayayım mı? anlamadıysanız.

Vakit sizin için çok değerli ise, burada ne işiniz var?
Burayı boş vakit öldürmek için kullanmıyorum. Günlük rutinim hakkında herhangi bir fikriniz olmadan bu yorumları yapmanız da komedi.

Siz eleştirmenin ve saldırmanın farkını öğrenin bence. Sizin yaptığınız eleştiri veya düşünce özgürlüğü değil, saygısızlıktır. Her konunuzda manifestonuza uymayan insanlara sayıyorsunuz. Konuların kilitlenmemesi için sizin tarafınızda olmamız mı lazım? Ücretsiz avukatmış...

Tartışmak için konu açıldı beyler, bayanlar. Kavga etmek için değil, konu üzerine yoğunlaşırsak daha iyi olur.

Konuya dönersek, açıkçası Türkiye, okullara, bilime yoğunlaşmalı. Aksi takdirde Afrika'dan tek farkımız yemek olacak. Kesinlikle ülkeye temiz bi UEFI format şart.

Anlaşamadığımız nokta şu oldu. Eleştiren insanları da hiçbir şey yapmadığı ve sadece eleştirdiği için eleştiren arkadaşı anlıyorum. Çok doğru. Ancak burada eleştirmek için eleştiren kimse yok. Şahsen ben ülkeyi her türlü şekilde düşünüyorum. Her şekilde eleştirirken çözüm yolları da üretiyorum. Gerek kendi yaşamımda gerek toplum. Şuan sizin anlamadığınız nokta burada eleştirenlerin bir şekilde bu projeden daha yüksek hedefleri olduğudur. Umarım anlatabilmişimdir.

Hayır anlamadığımız nokta şu, bir şeyleri eleştirirken çözüm yolu üretmem şart değil. O şart baştakilere ait. Film eleştirmenleri de kalkıp iyi film yapmaz. İzleyici olarak eleştirir ki kendinde göremeyen hataları kendileri düzeltir. Bunların amacı avukatlık.

Siyasi fikrim hakkında zerre fikri olmayan birisi hala avukat diyor. Aynen, bak avukatlık paramla rezidansımdan yazıyorum. Sırf insanları ikiye ayırmanız bile gelişmeye engel.

Film eleştirmeni öğrenir, bilir, yorumlar ve eleştirir. Siz ise sırf bir düşünce kalıbını eleştiriyorsunuz. Eleştiriniz de o kadar özgün ki her konuda 2023, bor, yol yaptı yollar havada uçuyor. Ne diyelim, başarılarınızın devamını dilerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı