TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Aslında o linkteki sayfayı düzenleyen adamı da eleştirmemiz lazım. Fotoğraflardaki projenin ne olduğu yazılabilirdi.

Şu projelerden bir cacık çıkmaz. Bir cacık çıkacaksa Avrupa Amerika kapıyor zaten Tübitak ve kükümet yetkilileri mal mal bakarken. Bu kadar açık.

Hayatında boş bir kağıda kaç kere yazdın kardeşim? Eleştirmek ne demek biliyor musun? Bir görüşe karşı tarafsın diye her yapılanı kötülemek mi eleştirmek? Madem eleştirmek istiyorsun; neden forumdaki manipüleleri eleştirmiyorsun? Yoksa işine geleni eleştirip diğerlerini görmezden mi geliyorsun?

Hayatında boş bir kağıda kaç kere yazdın kardeşim? Eleştirmek ne demek biliyor musun? Bir görüşe karşı tarafsın diye her yapılanı kötülemek mi eleştirmek? Madem eleştirmek istiyorsun; neden forumdaki manipüleleri eleştirmiyorsun? Yoksa işine geleni eleştirip diğerlerini görmezden mi geliyorsun?

Devletin geleceğini ilgilendiren saçmalıklarla, manipüleler bir mi? Onlar olsa ne olur, olmasa ne olur. Gelecek gidiyor elimizden.

Her yapılanı eleştirmek tabi. Arapça yazılı manav yapılan bir şey olduğu için eleştirkmek hakkımız deiğil. O da bir gün lazım olur. Araplar isyana kakı mı içimizde her yer araça yazı olacak değil mi? Haklısınız yapılmış bir kere.!!:lanet:

Peki, ben bu öz eleştiriyi kendim de dahil, herkese yapıyorum; eleştirmekten başka ne yapıyoruz.

Ben kendi adıma açık olarak söyleyeyim: hiç! Ve bu nedenle forumda bu konulardan kendimi uzak tutmaya çalışıyorum. Bu nedenle sizler de birbirinizi kırmayın.

Sizleri bilmem ama benim sevmediğim nokta eleştirirken dalga geçmek.

Devletin geleceğini ilgilendiren saçmalıklarla, manipüleler bir mi? Onlar olsa ne olur, olmasa ne olur. Gelecek gidiyor elimizden.

Her yapılanı eleştirmek tabi. Arapça yazılı manav yapılan bir şey olduğu için eleştirkmek hakkımız deiğil. O da bir gün lazım olur. Araplar isyana kakı mı içimizde her yer araça yazı olacak değil mi? Haklısınız yapılmış bir kere.!!:lanet:
Şu yanıtını gördükten sonra tüm yazdıklarımı boşa yazdığımı düşündüm. Sizlere verbal eleştirileriniz ile başarılar. Tüm sosyal ve tüm Türkiye böyle başlıklarla dolsun ki ütopik düzeninize ulaşabilesiniz.

Peki sizin boş eleştirilerden saydığınız köprü kazığına ne demeli daha o da yanı başındaki konuda. O da yarar canım. Devlet yapıyo sa bir bildiği vardır değil mi? Ben anlatmaya eleştirmeye devam edeceğim. Boş vaktimi çatır çatır yiyeceğim. Ona da karışın bir zahmet.

Hocam seneye Ingiltere'ye gidiyorum havacılık fuarı için. Bilgilendirelim dedim. Kaldı ki eleştirmek için görsel arasaydım, sokağa çıkıp binaların fotoğraflarını çeker çarpık kentleşme diye eleştirirdim. Ülkenin neresi doğru?

Hocam gidebildiğiniz kadar gidin. Bu cahiliyeden bir an önce kurtulmaya bakın. Biz battık, siz kurtarın kendinizi. Biz boş boş eleştiririz. Boş verin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı