FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Haziran 2024 #1 Merhaba. 8.sınıfı yeni bitirdim ve seneye TÜBİTAK'ın bilgisayar olimpiyatlarına (kampına) katılmayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takıldı. Sınavlara katılmak için okul tarafından seçilmem mi lazım? Yoksa bireysel olarak katılabilir miyim?
Merhaba. 8.sınıfı yeni bitirdim ve seneye TÜBİTAK'ın bilgisayar olimpiyatlarına (kampına) katılmayı düşünüyorum fakat aklıma bir soru takıldı. Sınavlara katılmak için okul tarafından seçilmem mi lazım? Yoksa bireysel olarak katılabilir miyim?
Çözüm A A AntiPops 14 Haziran 2024 TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim.
TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim.
A AntiPops Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #2 TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim. Artı -1 Eksi Çözüm
TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim.
KutsalMayonez Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Hayır. Bireysel olarak katılabilirsiniz. Danışman öğretmen bile zorunlu değil. Şimdiden başarılar! Artı 0 Eksi
KS KS FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Haziran 2024 #4 AntiPops dedi: TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim. Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. KutsalMayonez dedi: Hayır. Bireysel olarak katılabilirsiniz. Danışman öğretmen bile zorunlu değil. Şimdiden başarılar! Genişletmek için tıkla... Önce cevaplayan arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretledim hocam yine de teşekkür ederim. Artı -1 Eksi
AntiPops dedi: TÜBİTAK : Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz Bilim Olimpiyatları dünyasına hoş geldiniz bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr Linkin sonunu silme, ilgili kısmı renklendirdim. Genişletmek için tıkla... Gözümden kaçmış hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. KutsalMayonez dedi: Hayır. Bireysel olarak katılabilirsiniz. Danışman öğretmen bile zorunlu değil. Şimdiden başarılar! Genişletmek için tıkla... Önce cevaplayan arkadaşın mesajını çözüm olarak işaretledim hocam yine de teşekkür ederim.