TÜBİTAK Bilim Fuarı Kapsamınca Fikir Önerileri

50 TL fiyatındaki zamazingo kartları, zamanında okullara 300 TL den kitlemesini yazmayı unutmuşum.

Tübitak küçük bir kurum değil. Bana benim ilgimin olmadığı bir yeri söylemen çok boş. Bu kurumdan tek kazık yiyen ben değilim, malum illa ki burda elemede kalıp uluslararası başarı elde eden projeleri duymuşsundur.
Onları herkes gibi ben de duydum fakat senin kuruma direk beş para etmez demen seviyesizlik. Türkiye'nin en iyi mühendisleri orada emek veriyor.

Onları herkes gibi ben de duydum fakat senin kuruma direk beş para etmez demen seviyesizlik. Türkiye'nin en iyi mühendisleri orada emek veriyor.

Tübitak adlı kuruma saygı duymuyorum. ‘kazıkçı’ deme hakkına da sahibim. Kendi ve bir arkadaşımın deneyimleriye konuşuyorum.

Canım, projeler burada elenip yurtdışında değerlenince öyle övünmenin pek anlamı yok. Sözüm her türlü, her mühendisi kapsamadığı gibi olaya bu açıdan yaklaşıp boş bahaneler sunma karşıma.

Arkadaşın konusunu da Tübitak’ a muhalif olacağım diye kirletme. Ben deneyimlerimi ve düşüncemi yazdım, gerisini o düşünecek.

Son düzenleme:
Ee kardeşim fikir bizden çıkacak sen istediğin üniversiteye gideceksin var mı böyle şey?
9. Sınıfım dostum
Fen liseli olunca bir ayrıcalık mı oluyor? Yok öyle beleşe bir köfte. Hadi acıdım buğday yerine bor kullanılarak yapılan ekmek.
Fen Liseli olunca bir ayrıcalığım olmuyor güzel kardeşim eğer övünmek isteseydim fen lisesinin ismini de verirdim Fen Lisesi dememin sebebi sayısal tarzda öneriler verilmesiydi yaptığın esprilerle baya zeki olduğun açıkmış ki anlayamamışsın önemli değil yorumun için teşekkürler.

Tübitak adlı kuruma saygı duymuyorum. ‘kazıkçı’ deme hakkına da sahibim. Kendi ve bir arkadaşımın deneyimleriye konuşuyorum.

Canım, projeler burada elenip yurtdışında değerlenince öyle övünmenin pek anlamı yok. Sözüm her türlü, her mühendisi kapsamadığı gibi olaya bu açıdan yaklaşıp boş bahaneler sunma karşıma.

Arkadaşın konusunu da Tübitak’ a muhalif olacağım diye kirletme. Ben deneyimlerimi ve düşüncemi yazdım, gerisini o düşünecek.

TÜBİTAK adlı kurumu sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. Sizin için yazacak çok yazım var ama siz kendinizi kapamışsınız.
Ayrıca kelimelerinizi doğru seçerseniz daha sağlıklı olur bu tartışma ‘’boş’’ gibi kelimeler yakışmıyor.
Sevgiler.

Merhabalar arkadaşlar. Fen lisesinde okuyorum ve bilim fuarı yapılacağı haberi geldi bu fuar kapsamınca herhangi bir konuya dikkat çekebiliriz veya ürün tasarlayabiliriz bu yüzden fikirlerinize açığım.

Öncelikle: "ee kardeşim fikir bizden çıkacak sen alacaksın var mı böyle şey?" diyenler olabilir kesinlikle haklısınız fakat biliyorsunuz ki ben burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum veya ülkemce kabul görülecek bir ürün tasarlamak istiyorum ülkemi yükseltmek istiyorum. Maddi çıkarım olursa da vakfa bağışlarım farketmez sadece ülkeme bir şey kazandırmak istiyorum.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır...
Enerji alanında bir şeyler yapmayı denemelisin çağımızın teknolojisinin en büyük potansiyeli yenilenebilir enerjidir. Bende bir mühendis olarak sana her zaman yardımcı olurum kardeşim, sana tavsiyem dikkat çekmek istiyorsan güneş enerjisi dışında bir enerji alanına yönelmen olacaktır.

Organik hosaf yapabilirsin. Pendik'te oturuyorum ve burada bilim fuari oluyor nisan mayis aylarinda. Gecen sene Arduino projesi yapmistim. Standimizin yaninda ebru sanati vardi. Herkes ebru sanatina akin etmisti fakat bizim projelere kimse bakmamisti. Yani yapsan da ilgi cekmez. Bosa ugrasirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı