TÜBİTAK fen lisesi nasıl bir yer?

umut836362

Decapat
Daha fazla  
TÜBİTAK fen lisesine gitmek istiyorum. Kapasitem olduğunu düşünüyorum öğretmenlerimde bunu söylüyor giden , sınavlara giren yada bilgisi olan biri benimle sınava nasıl çalışabileceğim hakkında yardım edebilirmi gerçekten çok istiyorum.

TÜBİTAK fen lisesine gitmek istiyorum. Kapasitem olduğunu düşünüyorum. İleride yazılımla ilgilenmek istiyorum şuandan bile yapay zeka ile ilgili çalismalar yaptım kendi başıma. Dudak okuma yapay zekası yaptım ve yapay zeka alanında ilerledim. Bana TÜBİTAK fen lisesi önerir misiniz veya giden biri varsa nasıl bir yer?

Ortam anlamında ortamdan bir şey bekleme % 95 hepsii inektir bence akademik anlamda seni mutlu eder ama.

Ben inek olduğumu düşünmüyorum derslere genellikle çalışmadan yüksek alıyorum ve zeki olduğumu düşünüyorum çünkü ileride yazılımla ilgilenmek istiyorum ve şimdiden yapay zeka ile kendim kodlayarak dudak okuma yapay zekası gibi yapay zekalar yaptım ve biraz ileri seviye matematik öğrendim(7. sınıfım) çoğu alanda bilgim var fiziktir kimyadır yani araştırmayı ve öğrenmeyi çok seviyorum.

TÜBİTAK fen lisesinin matematik ogretmenini tanıyorum bize anlattıgı kadarıyla aşırı inek ve dahi seviyesinde zeki insanlar var birden fazla olimpiyat grubu var. Türkiye'nin en iyi lisesi.
Evet özellikle olimpiyatlar için aşırı zor sorular çıkarıyorlar hazırlanmak bile çok zor

Hangi liseye gittin.
imkb

Evet özellikle olimpiyatlar için aşırı zor sorular çıkarıyorlar hazırlanmak bile çok zor.

Olimpiyat sorularının 3 tanesini çözebilmiştim( 7. sınıfım)

Hocam bence bu bir ön yargı bende LGS'den iyi bir puan çıkarmıştım hatta içimdeki en iyi 3. okula gittim fakat ortam gayet iyi.

Önerin var mı çalışmama yardımcı olacak yani benim için fark etmez gerekirse günde 10 saat çalışabilirim yani o liseye gitmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı