Tükenmişlik sendromundan kurtulmak

Ben hep şu motivasyonla ayakta duruyorum; hayat boş ve anlamsız evet, ama neden erkenden pes edeyim ki. Zaten her türlü öleceğiz ölüme çare yok. Bari ölene kadar aklımda birşey kalmasın ve aklımdakileri hayata geçireyim deneyeyim ne kaybederim en fazla.

Klasik insanlar gibi evlenip çocuk yapma planın yoksa daha yaşın erken ve istediğini yapabilirsin. Dövme sanatçısı olmak için geç değil hala. Gerekirse stüdyoda yat kalk ama dene o işi. Ailelerin çoğu çocuğa fırsat vermiyor olmak istediği meslek hakkında. Ben de liseye giderken yalvardım futbol kulübüne gitmek istiyorum diye, göndermediler. Belki futbolcu olacaktım hayatım kurtulacaktı. Türk aile yapısı zihniyeti çocukları hep memur olsun kafasında. Onların yeteneklerini umursamıyorlar. Sonra da sevmediği işleri sevmediği meslekleri yapmak zorunda kalan bir dünya insan çıkıyor.

Sen düşünce yapınla uzun yıllar yaşayamazsın dostum. Bir amaç hedef olmadan mümkün değil ve bir yerde patlak verirsin canına kıymaya çalışırsın. Gerek yok. Gözün arkada kalan şeyleri dene hayata geçir. Gözün açık gitme. Aile güya çocuğun iyiliğini düşünüyoruz der, tükenmişlik sendormuyla her gün söverek yatıp söverek kalkarsın. Nereye kadar?

Kurye işi de yurt dışı için yeterli bir meslek dalı değil ben vasıflı bir iş arıyorum malum Türkiye gibi bir ülke de yaşıyoruz adamlar çıraklıkta iş öğrenmek istediğinde haftalık 1000 TL veya 4000 TL veririm gibi saçma fiyatlar sunuyorlardı.

Ben doğduğum ülkeyi sevmiyorum sadece bu ülke için değil başka ülke de aynı durumda olsam o ülkeyi de sevmem. Asgari ücretle çalışıp ayrı eve çıkamadıktan sonra çalışmanın ne anlamı var bu ülke de zaman öldürüyoruz günlük sigara paramı oyunlardan çıkarıyorum askerden geldim ne bileyim 12 sene okul okuyup 6 ay askerlik yapıp fabrika gibi yerlerde kötü şartlarda çalışmayı hak ettiğimi düşünmüyorum benim de istediğim şeyler var "yüzüme dövme yaptırmayı istiyorum onun çizimini hazırladım toplumdan dolayı yaptıramıyorum" piercing takıyorum bundan dolayı dışarıda insanlardan veya akrabalardan laf yediğim zamanlar oluyor "erkek adam takar mı kız mısın gibi" saçma sapan şeyler söylüyorlar evde durmak bana cazip geliyor ne bileyim hayatıma kız bile alamadım ailemden dolayı şahsen panseksüel olduğumu öğrendim "kız, erkek, trans bireylere ilgi duyuyorum" ailemin baskısı beni bu hale getirdi şahsen ailemin tarlası ve birçok malı mülkü var bu aileden kurtulayım mirası reddedeceğim benim hayatımı mahvettiler dövme sanatçısı olup, aktör olmayı düşünmüştüm onu da başarsaydım Netflix gibi yerlerde yayınlayacağım dizi ve film fikirleri var aklımda dünya genelinde tutacak bir yapım "tabii bu çekimleri Türkiye gibi bir ülke de yapmam Rusya, Amerika veya kuzey İrlanda gibi yerlerde çekmeyi planlıyorum"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…