Tüketici hakem heyeti bu durumda haklı bulur mu?

ByPatates

Zeptopat
Daha fazla  
Şimdi ben laptopa çay döktüm. Sonra laptop çok ısınmaya ve yavaşlamaya başladı. Ben de kasko yapmıştım kasko ya tamire gönderdim ve beni mesaj olarak sizi bilgilendireceğiz dediler ama sıkıntı olan mesajlarda ilk tamir edilmeye başlandı diyor. Sonra tamir ettiklerini söyledi ama yine bilgisayarda aynı sorun yaşandı. Bu yüzden tüketici hakem heyetine şikayet ettim. Kazanır miyim? Sizce doğru yapmış miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan tamire gönderdiniz mi? Gönderip de aynı sorunla karşılaştıysanız verebilirsiniz lakin tekrar tamire göndermeden THH başvurup olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum.

Şimdi ben laptopa çay döktüm. Sonra laptop çok ısınmaya ve yavaşlamaya başladı. Ben de kasko yapmıştım kasko ya tamire gönderdim ve beni mesaj olarak sizi bilgilendireceğiz dediler ama sıkıntı olan mesajlarda ilk tamir edilmeye başlandı diyor. Sonra tamir ettiklerini söyledi ama yine bilgisayarda aynı sorun yaşandı. Bu yüzden tüketici hakem heyetine şikayet ettim. Kazanır miyim? Sizce doğru yapmış miyim?

Sen aynı sorunu yaşadığını hiç bildirmeden THH'ye direk başvurmuşsun. Lehinize sonuç vermez. Tekrar kaskoya başvurun ve aynı sorunu tekrar yaşadığınızı belirtin. Eğer resmi şekilde olumsuz cevap alırsanız o zaman başvurun.

Tekrardan tamire gönderdiniz mi? Gönderip de aynı sorunla karşılaştıysanız verebilirsiniz lakin tekrar tamire göndermeden THH başvurup olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum.
Göndermedim adamlar çünkü tamir ettiklerini söylediler ama yine aynı sorun devam edince bende şikayet ettim

Sen aynı sorunu yaşadığını hiç bildirmeden THH'ye direk başvurmuşsun. Lehinize sonuç vermez. Tekrar kaskoya başvurun ve aynı sorunu tekrar yaşadığınızı belirtin. Eğer resmi şekilde olumsuz cevap alırsanız o zaman başvur
Sıkıntı olan şu ilk aradımda dedim ki tamir ettiğiniz halde yine aynı sorun yaşanıyor dedim adamlarda anakattin değişmesi gerekiyor dedi sonra 3 gün içinde sizi bilgilendiricez dediler sonra 4-5 gün geçti aradımda ise beni beklettiler telefonda sonra anakarti değiştirdik diyolar bende yenisini istiyorum dedim bana biz sigorta şirketiyiz biz böyle birşey yapamayız dediler olumsuz cevap aldığım için başvurdum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı