Tüketici hakem heyeti ücreti var mı?

alfamahmut12345

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir firmayı tüketici hakem heyetine şikayet ettim, sonra firma beni aradı, dediler işte eğer şikayetinizi geri çekmezseniz bu dava sürecine dönüşür, avukat masrafı dava masrafı çıkar falan diyorlar, öyle bir masraf var mı?

2025 yılı itibarıyla Tüketici Mahkemesi'ne yapılan başvurular için herhangi bir harç ya da başvuru ücreti alınmamaktadır. Size maksimum zararı en en kötü 200₺ olur😅
Akrabamda yaptı siz geri çekene kadar arayıp durucaklar bu gece 2de olur, Sabah 8de. Numaranızı dağıtıp sizi arayacaklar 3te anlaştınız diyelim başkası 7de anlaştığın9zı bilmeden arayacaklar. Peşinizden koşucaklar. Tanıdığınız avukat varsa o daha iyi bilir.

Hayır tabii ki. Eğer mahkemeye götürmeye karar verirlerse o zaman düşünürsünüz.

Firma aradı işte dava açmış dedi ailecek şok olduk en az 50bin TL mahkeme ücreti dediler avukat ücreti falan.

2025 yılı itibarıyla Tüketici Mahkemesi'ne yapılan başvurular için herhangi bir harç ya da başvuru ücreti alınmamaktadır. Size maksimum zararı en en kötü 200₺ olur😅
Akrabamda yaptı siz geri çekene kadar arayıp durucaklar bu gece 2de olur, Sabah 8de. Numaranızı dağıtıp sizi arayacaklar 3te anlaştınız diyelim başkası 7de anlaştığın9zı bilmeden arayacaklar. Peşinizden koşucaklar. Tanıdığınız avukat varsa o daha iyi bilir.
mahkeme ücreti varmıdır

Firma aradı işte dava açmış dedi ailecek şok olduk en az 50bin TL mahkeme ücreti dediler avukat ücreti falan.
Karar çıkmadan ne mahkemesi? Ailecek şok olacak bir şey yok, en fazla 100 lira ödersiniz aleyhe karar çıkarsa.

mahkeme ücreti varmıdır
Bir tane site vardı random oyun hesapları satıyordu, 5 tane aldık 5inin şifresi farklı yani paramızı çöpe atıyor gibi olduk şikayetvara yazdık kendi Instagram hesaplarindan, WhatsApp üzerinden ve SMS olarak marka karalamasından dava açtık yazdılar araştırdım meğer herkese yapıyorlarmış. Davayı çekmeniz için bütün yalanları söylerler korkma hatta aradıkları ya da smsleri kaydet eğer mahkemeye çıkarsa bizi yanılttılar vb. Diye kanıt sunarsınız. Günde 5 kere arayacakları için kanıtlarınız bol olur

Bir tane site vardı random oyun hesapları satıyordu, 5 tane aldık 5inin şifresi farklı yani paramızı çöpe atıyor gibi olduk şikayetvara yazdık kendi Instagram hesaplarindan, WhatsApp üzerinden ve SMS olarak marka karalamasından dava açtık yazdılar araştırdım meğer herkese yapıyorlarmış. Davayı çekmeniz için bütün yalanları söylerler korkma hatta aradıkları ya da SMS'leri kaydet eğer mahkemeye çıkarsa bizi yanılttılar vb. diye kanıt sunarsınız. Günde 5 kere arayacakları için kanıtlarınız bol olur

Eyvallah reis kralsın

Karar çıkmadan ne mahkemesi? Ailecek şok olacak bir şey yok, en fazla 100 lira ödersiniz aleyhe karar çıkarsa.

Sende kralsın reis eyvallah yardımınız için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı