Tüketici Hakem Heyetindeki haklar nelerdir?

751570

Picopat
Merhaba, ASUS'la yaşadığım tabiri caizse rezil bir mağduriyet var. Konu açtım oradan okuyabilirsiniz, detay istediğiniz kısım var ise anlatabilirim. THH'ye başvuracağım fakat ben ne talep edebilirim acaba? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Benim böyle bir durumda haklarım nelerdir? Ücret kısmına ne yazmam gerekiyor vs. en kötü ihtimal sadece kargo ücretini talep edeceğim ama yaptıklarının bedeli olarak kargo ücretiyle kaçmalarını da istemiyorum çünkü beni cidden rezil bir duruma sokup çok fazla uğraştırdılar. Yardımınızı rica ediyorum.

@tolga1034

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çerçevelerinde akma var diye garanti dışı edildiyse bunu thh'ye verip yenisi ile değişime zorlayabilirsiniz. Thh'ye verildikten sonra bilirkişiye sevk edecekler sizi bilirkişi ile konuşup laptopu gösterip bilirkişi tarafından raport incelendikten sonra gerisi heyete kalacak.

Eğer çerçevelerinde akma var diye garanti dışı edildiyse bunu THH'ye verip yenisi ile değişime zorlayabilirsiniz. THH'ye verildikten sonrabilirkişiye sevk edecekler sizi bilirkişi ile konuşup laptopu gösterip bilirkişi tarafından raport incelendikten sonra gerisi heyete kalacak.

Laptopun kozmetiğinde ufak tefek şeyler vardı ama garantiden çıkartacak bir kusuru söz konusu değildi. ASUS tarafından başta teslim alınıyor, sonra iade ediliyor. Bana en fazla kargo ücretini öderler gibi geliyor, cihazı yenilerler mi ki? Bahanelerinden biri sağ üstte ezik var demiş bana geldi öyle bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı