Tükiye lokasyonlu VPS/Web hosting servisi önerisi

XacnTM Developer

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Grafik Kartı : Intel Irıs Xe
Ram : 8 GB DDR4 ram
İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz
SSD : 500gb
Selam arkadaşlar, Türkiye lokasyonlu ve aylık 50-250TL civarında kiralayabileceğim kaliteli VPS/Web hosting şirketleri var mı?

Kullanacağım yazılımlar: Simple machines forum(topluluk için) ve WordPress/Joomla (web sitesi tasarımı için)

İşinizi hosting çözebilir, ziyaretçi sayınızda artış ve hosting paylaşımlı kaynakları yetersiz gelirse vds'ye taşırsınız.

Hosting için veridyen, sanal sunucu için sunucu .al öneririm.

İşinizi hosting çözebilir, ziyaretçi sayınızda artış ve hosting paylaşımlı kaynakları yetersiz gelirse vds'ye taşırsınız.

Hosting için veridyen, sanal sunucu için sunucu .al öneririm.
Hosting fiyatları çok fazla hocam Veridyen'de.

İşinizi hosting çözebilir, ziyaretçi sayınızda artış ve hosting paylaşımlı kaynakları yetersiz gelirse VDS'ye taşırsınız.

Hosting için veridyen, sanal sunucu için sunucu. Al öneririm.

VPS işimi görür diye düşünüyorum fakat adam gibi VPS hostingi bulamadım bir tek hostingdünyam var fakat ona da güvensemmi pek bilemiyorum.

VPS işimi görür diye düşünüyorum fakat adam gibi VPS hostingi bulamadım bir tek hostingdünyam var fakat ona da güvensemmi pek bilemiyorum.
VPS Hosting | NVMe depolama, AMD Ryzen CPU, YZ Asistan bu var VPS ama fiyatlar tuzlu biraz.

Hostinger'in lokasyonu TR değil galiba. Güzel Hosting'de de var. Public Cloud (VPS) Paketlerimiz - Türkiye Lokasyon Cloud

Peki neden Saganetwork gibi yerlerden VDS almıyorsunuz? VPS olması mı gerekiyor illa.

Fazla pahalı bir şey almak istemiyorum ve VPS benim ihtiyaçlarımı karşılıyor o yüzden aylık 50-200TL arası bir şeye ihtiyacım var.
Hocam tam olarak ihtiyacınız nedir? Aylık ortalama ne kadar trafik alıyorsunuz? Ayrıca Saganetwork'den 4GB VDS alsanız bütçeniz dışına çıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı