Tüm Call of Duty serisine %1000'e varan zam geldi

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 14.851
Activision bazen zam yapar.
Dostum ülkenin ekonomisi kötü normalde oyun 60 euro türklerden kazandığı gelir 5 euro el atmaları normal değil mi çok bencil düşünüyorsunuz zaten büyük firmalar toplu fiyat yükseltmesi yapıyor.
(bu oyunun fiyatının yükselmesi saçma olmuş genelleme yaptım )
17 yıl önce çıkan oyuna 520 TL mi istenir? Activision oyunları her ülkede sıkıntı.

Globalde bile Activision fiyat anlamında laf yiyor. Adamlar 8 yıllık Black Ops 3'ü bile hâla 60 dolara satıyor. Yani bırakın Türkiye'yi Amerika'da bile fiyat anlamında savunan bulamazsınız bu firmayı.

Dostum yorum kasmak için yapmadığın şey yok parantez içindeki yazıyı tekrar okumanı istiyorum.

Spider-Man'de sorun çıkma ihtimali var mı? Neticesinde PS exc şu an Spider-Man'ler.
Wolverine ve Spider-Man'in eski oyunlarını geri getirmeleri zor. Şu an oyun haklarını Sony elinde tutuyor ve bence gidip o hakları kolay kolay paylaşmaz. Hele ki Call of Duty ellerinden gitmişken ve o Spider-Man ve Wolverine oyununun da yayıncısı Call of Duty'nin yayıncısıyla aynıyken hiç yapmazlar. Deadpool'un oyun hakları şu an kimde bilmiyorum ama o daha kolay gelir.

Dostum yorum kasmak için yapmadığın şey yok parantez içindeki yazıyı tekrar okumanı istiyorum.
Bu zamları gördükten sonra kafa mı kalıyor insanda, ben de parantez kısmını görmemişim. Genel yorum için pek iyi bir konu seçimi olmamış gibi, çoğunluk öfke kusacak burada çünkü. Arada kaynayabilirsin böyle.

25k tum paket nedir? Hiç dusunmediler mi kardesim bu fiyat ne diye? İnanilmaz yahu, 25k nedir tum CoD oyunlarina?

@333365

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı