Rehber Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!)

Hocam bu işlemle telefon sıfırlanıyor mu? Bir de, orijinal yazılım nedir? Acemiyim hocam kusura bakmayın.

Hocam bu işlemle telefon sıfırlanıyor mu? Bir de, orijinal yazılım nedir? Acemiyim hocam kusura bakmayın.
Evet sıfırlanıyor. Sıfırlanma sebebi bu işlemden önce cihazın bootloader kilidinin kırılması. Bu kilit açılırsa, telefon sıfırlanıyor. Orijinal yazılımdan kastım cihazın fabrika yazılımı yani Stock ROM'u.

ADB ile root atma diye YouTube'a yazınca yöntemler çıkıyor, en sağlıklısı sizin verdiğiniz yöntem mi?

ADB ile root atma diye YouTube'a yazınca yöntemler çıkıyor, en sağlıklısı sizin verdiğiniz yöntem mi?
En sağlıklısı demek biraz abartı olur. Ama garanti yollardan biri de bu. Her cihaza Custom Recovery kurulamıyor. Tabletime Recovery portlamayı denedim bunun yüzünden. Sonuç Recovery bozuldu. Cihazın yazılımını da bu yüzden istiyorum. Bu yöntem ile cihazın boot.img dosyasına Root dosyalarını flaşlıyoruz çünkü.

Yapmak da istiyorum, yapmamak ta. Sıfırlamak istemiyorum çünkü 3 kere sıfırladım cihazı ama işlemci frekansları ile de oynamak istiyorum. Kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…