Rehber Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!)

anlatım için teşekkürler. gm 21 pro nun stok yazılımını bulamadım. ücretli siteler mevcut. yazdımcı olur musun

stok room içerisinden boot dosyasını alıp editleyip telefona yüklücem. doğru mu anladım

Bir sorum olacak. Cihaza yüklenecek olan boot dosyasının cihaza yüklü olan sistem sürümünün rom dosyasından çıkarmak gereklimi? Zorunlumu? Yani iki boot dosyasının alındığı sürüm aynımı olmalı

@YZBruh şöyle, siz root atarken kendi cihazınızın sisteminde değişiklik yapıyorsunuz. Başka bir cihazın boot dosyasını alıp kullanamazsınız. Siz kendi sisteminizin kilidini açıyorsunuz. Başka sistemin kilidi işinize yaramaz ki. Anahtar gibi düşünün boot dosyasını. Sadece kendi cihazınızın boot dosyası cihazınızı rootlamaya yarar.

Eğer boot dosyanızı bulmakta zorlanıyorsanız konu açıp etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırız.

bişey sorcam telefona attığımda boot.img dosyasını zarchiver ile açtım hamgi dosyayı yamalıyıcam ap isimli dosyayımı yamalıyıcam

Samsung Tab A T290 2019 (8inc) için yapsak sorun olur mu?

Hocam, tüm adımları bilgisayar olmadan telefonda Termux üzerinden yapsam olur mu?

Evet, cihazın boot.img dosyasını başka bir yerden bulup telefona atman lazım. O yüzden de Stock ROM'u indirmenizi söylüyorum zaten. En başta demişim.

Konu biraz eski tekrar hortlatıyoruz ama, öncelikle root konusunda ve bu konularda genel olarak bilgim var lakin şöyle bir durum söz konusu cihazın yazılımı dosyası bulunsa bile bazı romlar farklı, yani flaş tool aracılığıyla flaşlanan romların hepsi pac uzantılı ne yazık ki pac dosyasını bin bir zahmetle açtım ama içinde bir ton kodlamalardan başka bir şey yoktu. Bu gibi pac uzantılı yazılım dosyalarını açabilsek bile dosyalara erişmek gibi bir şansımız yok. Örnek olarak bendeki cihaz tecno pova neo bu markanın tüm serilerinin yazılımları pac uzantılı buna bir çözüm var mı acaba ?

Evet, cihazın boot.img dosyasını başka bir yerden bulup telefona atman lazım. O yüzden de Stock ROM'u indirmenizi söylüyorum zaten. En başta demişim.

Konu biraz eski tekrar hortlatıyoruz ama, öncelikle root konusunda ve bu konularda genel olarak bilgim var lakin şöyle bir durum söz konusu cihazın rom'u bulunsa bile bazı yazılım romları farklı, yani flaş tool aracılığıyla flaşlanan romların hepsi pac uzantılı ne yazık ki pac dosyasını bin bir zahmetle açtım ama içinde bir ton kodlamalardan başka bir şey yoktu. Bu gibi pac uzantılı rom dosyalarını açabilsek bile dosyalara erişmek gibi bir şansımız yok. Örnek olarak bendeki cihaz tecno pova neo bu markanın tüm serilerinin romları pac uzantılı buna bir çözüm var mı acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…