Rehber Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!)

CMD'yi o kurulan klasörün içinde açtığınızdan emin misiniz hocam?
Başlat sekmesinden ADB programını buluyorum ve sağ tık ile dosya konumunu aç seçeneğine basıyorum. Ardından mouse imlecini klasörün içine getirip shift tuşu ile sağ tık yapıyorum ve komut penceresini burada aç seçeneğine tıklıyorum. CMD'ye adb devices yazıyorum sonra az önce dediğim şey yazıyor. Rehberde SS'te gösterdiğiniz şey yazmıyor.

Daha önce hiç karşılaşmadım. Şu videodakileri dener misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ve sanırım başka çözüm de bilmiyorum.
Xposed hakkında fikrim yok maalesef.

Peki bir şey diyeceğim rehberde programın kurulu olduğu yerde CMD'yi açmamız gerektiğini yazmışsınız. Ben dosya konumunu aç seçeneğine basınca masaüstü klasörünü atıyor beni. Zaten böyle mi olması lazım? CMD'yi yanlış yerde mi açıyorum acaba? Başka bir yerde mi kurulu ki program?

Yanlış yerde açıyorsunuz. C'ye bir bakın. ADB klasörü olması lazım eğer kurduysanız.

Orada yok. Programı indirdiğim zaman bir kurma işlemi vs. yapmadım zaten masaüstüne attım ve direk açtım.
Ben en başından onun kurulumunun yapılması gerektiğini belirtmiştim aslında. Onu açın ve telefonu bağlayın. Sonra Install'a basın.

Ben en başından onun kurulumunun yapılması gerektiğini belirtmiştim aslında. Onu açın ve telefonu bağlayın. Sonra Install'a basın.
Ya bak şimdi, rehberdeki linkten ADB'yi indirdim ve masaüstüne attım attığım gibi çalıştı zaten. Sonra USB ile telefonu bağladım ve dediğin Install işlemini yaptım ve oldu zaten daha sonrasında da telefonun ana dizinine bir XML belgesi geldi. Ondan sonra rehberde de anlattığın gibi ADB'nin kurulu olduğu yere girip, sağ tık ve shift ile CMD'yi açmam lazımdı ve adb devices yazacaktım. Ama benim sorunum ADB denilen o uygulamanın kurulu olduğu yeri bulamamam. Zaten programı indirince bir kurma işlemi vs. yapmadım ki direk açıldı nasıl bulacağım orayı?

Root atarak cihazı yöneten tamamen siz olursunuz.
Ufak bir düzeltme yapmak istiyorum, cihazı yöneten kişi root atsanız bile siz olmuyorsunuz. Android işletim sistemini yöneten siz oluyorsunuz. Hard coded gömülü olan başka bir sistem daha var altta.

Teşekkürler hocam.
Normal kullanıcı= Doğal sayılar
Android sistemi= Tam sayılar
Cihaz yazılımı= Rasyonel sayılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…