Rehber Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!)

Bunu indir.
  • Minimal ADB ve Fastboot Tool yükleyici paketini indir.
  • Kurulumu çift tıklayarak başlat.
  • İzin vermek için yeni bir pencere açılırsa, EVET veya Çalıştır diyerek onayla.
  • Tek tek onaylamak için İleri düğmelerini tıkla.
  • Şimdi işlemi tamamlamak için Bitir üzerine dokun.
  • ADB ve Fastboot'u başlatmak için son adımdaki kutuyu işaretle.
  • İlgili komutları girebileceğiniçin aşağıdaki ekranı göreceksin.
    Ayrıca dosya konumu "C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot" şeklinde.
Bu işlem tamamen güvenli mi? Cihazım brick olur mu?
Yapacağın işlemlerden şahsım sorumlu değil. İşlem cihazı garanti dışı bırakacak. Ters bir işlem yaparsan Brick olabilir. Bu yüzden Stock ROM kenarda bulunsun. Ayrıca cihazın yedeğini almanda fayda var.
Avea intouch 3 stock ROM nerede? Ben bulamadım kusuruma bakmayın
Burada.

İşlemi yaptım ve telefon şu an fastboot modunda fakat CMD'ye fastbook oem unlock kodunu yazıp enterladıktan sonra waiting for any device yazdı ama telefonda hiçbir şey değişmedi hala fastbootta. Ne yapmam lazım?

Be
Ben gsmturkey.net adresinden buldum sorun olur mu?

Cihaz görünüyor mu? Fastboot devices yazarak kontrol ettin mi?
Evet görüyor. Kontrol de ettim.
Evet görüyor. Kontrol de ettim.
Edit: İnternetten başka bir yol araştırdım bootloader unlock yapmak için ve orada işlemlerin en başında telefon uygulamasına gelip *#*#7378423#*#* bunları tuşlayıp servis menüsünü açtım ve bootloader kilidinin açık olup olmadığına baktım buradan. Açılmış kilit sadece telefon fastboot modunda iken izin istemedi ya da ekrana bir şey gelmedi . Kısacası halloldu.

Son düzenleme:
Ben gsmturkey.net adresinden buldum sorun olur mu?
Bilmiyorum.

O zaman sıkıntı yok.

Hocam bu işlemi istediğimiz zaman geri alabiliriz değil mi? Bir de ben GM8'in ROM'unu bulamadım.

Hocam bu işlemi istediğimiz zaman geri alabiliriz değil mi? Bir de ben GM8'in ROM'unu bulamadım.
Nasıl bulamıyorsunuz anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…