Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyamadım durumum yoktu. Herhalde haklısınızdır.

Maşallah.

Bir de ek olarak benim bayılma olayıma 1.elden şahit olan sınıf arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyordum tüm sınıf beni izlemiş 5-6 dk boyunca baygın baygın yerde uzanmışım rezil oldum oan bakarsan bir de buradan yak geçenlerde arkadaş GRUB'una rastladım reelden X kişisinin yanına gidiyoruz dedi utancımdan gidemedim.

O arkadaşların ile ilişkini kes bence. Bu tip insanları bilirim kendi hatalarında hemen vurur kırarlar başkalarının hatalarını yaygara yaparlar.

Benim annemide 16'sında vermişler 17'sinde doğmuşum annemle aramızda 16-17 yaş var.

Hocam size adam gibi adam 4 dost yazıyorum. Eğer her kötü gününüzde yanınızda olacak derdinizle dertlenecek 4 arkadaş bulabilirseniz tüm sorunlarınız tüm dertleriniz çözülür bir şeye mi üzüldün birlikte üzülürsünüz bir şeye mi mutlu oldun birlikte mutlu olursunuz size 4 adet kardeş lazım sanal falan değil, dışarı çıkıp gezebileceğin birlikte kafeye gidebileceğin insanlar lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…