Tüm Ekran Kartlarının Horizon Zero Dawn Testi

Saydığınız 2 sorun çok basit sorunlarmış gibi söylediniz.
7 ay uğraştım ben siyah ekran hatası için ve daha siyah ekran hatası olupta çözene rastlamadım kolay çözümü söyleyinde insanlar çileden çıkmasın.

Biraz araştırın derken önce bir kendin araştırsaydın keşke. Bu arkadaşlarda mı desteksiz atmış. Link

@EdmonnDantes Webtekno birçok durumu abartsa da AMD ekran kartlarında sorun yaşayanlar daha fazla NVIDIA kullananlara göre.
Peki buyur arkadaşın kendi alıntı yaptığı haberin linki. Arkadaş sadece AMD tarafını koymuş.

AMD Total'de 50.940 üründe 3,22
NVDIA Total'de 122,210 üründe 2,47

Peki buyur arkadaşın kendi alıntı yaptığı haberin linki. Arkadaş sadece AMD tarafını koymuş.

AMD Total'de 50.940 üründe 3,22
NVDIA Total'de 122,210 üründe 2,47

RMA tamamen farklı bir durum. Bu tamamen üreticilerin kendi beceriksizliklerini bağlar Nvidia ve AMD'nin dışında. Örneğin Asus TUF A15 marka laptop kullanıp "AMD çok ısınıyor" demek gibi.

Powercolor'ı cidden tebrik etmek lazım tek başına %5'i göğüslemiş. Konteynıra fırlatarak mı yüklediler ne yaptılar acaba. Nvidia tarafında da 2080 Ti ile 2080 Super arasında 4 kart fark olması ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…