Tüm hesaplar çalındı

Katılım
26 Şubat 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bedava bir uygulama indirmeye çalışıyordum, onun yüzünden PC'ye virüs bulaştı, 2 gün sonra kaldırdım ama Spotify hesabıma bir anda şifreniz değiştirildi diye bir uyarı aldım, bunların ardından bir baktım discirddan arkadaşlarıma sahte para kazandırmalar atıp bir de uygunsuz görseller paylaştı. Sonrasında tüm telefonumdaki numaralar gitti, Instagram vb. gitti. Hala tedirginim elim ayağım titriyor. Birçok hesabım gitmesi umurumda değil benim için telefonum, bilgisayarım ve Steam hesabım önemli, telefonu ve bilgisayarı sıfırladım, modeme reset attım ve çalınan tüm hesaplarımı sildim üstüne yeni bir Gmail açıp Steam hesabımı falan o Gmail attım, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bilen biri varsa derdime deva olsun yardım edin.
 
Bu virüsle 2 haftadır uğraşıyorum hocam eminsiniz değil mi? Bir de cookieleri nereden sileyim?

USB ile bilgisayarınıza format atıp gerekirse BIOS pilini çıkarın takın BIOS resetlensin sonra modemin içindeki küçük deliğe bir şey sokun modemi resetleyin sonra da kendinize yeni mail açın ve bütün önemli hesaplarınızı o maile aktarın diğer hesapları da bırakırsınız isterseniz.
 
Bende yaşadım aynısını öncelikle Malwarebytes ile temizleme yapın sonra hesapları kurtarın.
 
Firefox kullanın otomatik cookieler silindiği için hiçbir şifreniz kayıt olmayacak o yüzden RAT yeseniz bile ulaşamazlar şifrelerinize geçmiş olsun fazla uğraştırıcı bir iş formatdır o dur budur.
 
Hocam tüm yardımlarınız için öncelikle teşekkürler, talimatlara uydum umarım virüs defedilmiştir, hayatımda ilk defa yaşadığım bir şey yardım için yeni Gmail ile direk buraya başvurdum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı