Tüm hesaplarım çalındı

Keşke bende anlasam işin garibi bu kişiyi ne tanıyorum ne ismini duydum kimse ile kavga etmem sanalda olsa dahi. Beni başka birisi ile karıştırmış gibi duruyor. Ama artık kararım kesin yarın cumhuriyet başsavcılığına gideceğim.

Kaspersky kullanıyorum daha bir şey bulduğunu görmedim.

Yav hocam kimle karıştırırsa karıştırsın tek kişi bu kadar ileri gitmesi imkansız bunlar net bir grup bence. Hayır mega hesabını ne yapacakki onu anlamadım.

Panelci veletlerden ibaret tek kişi değil bu grup bunlar. Muhtemelen RAT yediniz bütün cihazları sıfırlayın bilgisayara temiz kurulum yapın hatta direk dava edin. Sivrisinek gibi susmaz bu tipler tuvalette bıraktığımız şey gibi de yapışırlar eve tebligat gelince de babalarından dayak yiyip otururlar oturma organlarının üstüne.

Yav hocam kimle karıştırırsa karıştırsın tek kişi bu kadar ileri gitmesi imkansız bunlar net bir grup bence. Hayır mega hesabını ne yapacakki onu anlamadım.
Vallahi hocam bende anlamadım. Mega hesabımın olduğunu bile yeni hatırladım o kadar uzun zaman oldu ki. Acaba bütün hesaplarımı nasıl buldular.

Yabancı numara olduğu için uygulama izin vermiyor. Mail bile attım ancak göstermediler.

Hocam iki ihtimal var ya bu adamlar harbiden yurtdışındakar ve oradan yapıyorlar veya benim de düşündüğüm bunları random numaralarla yapıyorlar öyle random numara oluşturucu uygulamalar var onlarla yapıyor olabilirler.

Vallahi hocam bende anlamadım. Mega hesabımın olduğunu bile yeni hatırladım o kadar uzun zaman oldu ki. Acaba bütün hesaplarımı nasıl buldular.

Hocam bence siz virüs yediniz RAT veya trojan ondan oldu bunlar format atın siz yine de tüm cihazlara.

Panelci veletlerden ibaret tek kişi değil bu grup bunlar. Muhtemelen RAT yediniz bütün cihazları sıfırlayın bilgisayara temiz kurulum yapın hatta direk dava edin. Sivrisinek gibi susmaz bu tipler tuvalette bıraktığımız şey gibi de yapışırlar eve tebligat gelince de babalarından dayak yiyip otururlar oturma organlarının üstüne.
Dediğim gibi yarın Adalet bakanlığına gideceğim. Yurt dışı numarası olduğu için bulunmama şansları var mı siz ne dersiniz ?

Hocam aynısını dedim fakat bu adamların yurt dışında olma ihtimalleride var yani olay kötü.

Hepsi fake numara asla bulamazsınız.

İpden bulabilirler.

Hocam iki ihtimal var ya bu adamlar harbiden yurtdışındakar ve oradan yapıyorlar veya benim de düşündüğüm bunları random numaralarla yapıyorlar öyle random numara oluşturucu uygulamalar var onlarla yapıyor olabilirler.

Hocam bence siz virüs yediniz RAT veya trojan ondan oldu bunlar format atın siz yine de tüm cihazlara.
Daha sabah attım birdaha atayım bari. Bıktım ya hocam

Hepsi fake numara asla bulamazsınız.

İpden bulabilirler.

Dediğim gibi yarın adalet bakanlığına gideceğim. Yurt dışı numarası olduğu için bulunmama şansları var mı siz ne dersiniz?

Bulamama şansları az da olsa var ben numaradan değil IP'den bulurlar diye düşünüyorum VPN olduğuna bakmayın bulabiliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı