Hocam birazcık bekleyin 1 saat falan kalmıştır.Şu anda Kaspersky ile tam tarama yapıyorum, interneti kestim. Telefondan giriyorum. Telefonda da Netflix 1001 hatası verdiği için internetten APK indirmiştim ama kurmadan sildim. Şu anda ne yapacağımı da bilmiyorum. Bilgisayardaki tarama da yüzde 98 de kaldı 850.000 dosya tarandı hala da devam ediyor.
E o zaman ne olacak, bilgisayarı çöpe mi atacağım?
Yapacağım ancak şu anda KVRT tarama yapıyor, yarısına yaklaştı. Onu iptal edeyim mi?Sonucu paylaşın bakalım.Rehber: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...www.technopat.net
Yapacağım ancak şu anda KVRT tarama yapıyor, yarısına yaklaştı. Onu iptal edeyim mi?
Bunu yapmayın. Asla.Kullandığım şifreyi tüm hesaplarda ortak kullanıyordum. Bana nasıl tavsiye verirsiniz? Neler yapabilirim?
Şimdi anlaşıldı.Evet VPN indirmiştim.
Bilgisayarcı da windowsu kurup kendi RAT'ini yüklüyormuş. Hoppala yavrum yaz geldi, çarşıya kiraz geldi...Eğer hala devam ederse de bilgisayarcıya götürüp format attırmayı düşünüyorum. Normalde kendim yapmaya çalışırdım ama bu konular hakkında pek bilgili değilim maalesef.
Hardware'e de mi yapışıyor?Temiz kurulumla bile gitmeyen RAT'lar var.
İyi günler, arkadaşlar, başıma garip olaylar geliyor. Dün YouTube hesabıma birisi 4 tane video yüklemiş, genelde mobil oyun hilesi tarzında videolar. Email hesabımın şifresi değişmemiş durumda. Şifremi değiştirdim ve 2 adımlı doğrulama etkinleştirdim. Şimdi ise Instagram hesabıma bir gönderi yüklenmiş ve hikaye atılmış. Aynı şekilde bunun da şifresi değiştirilmemiş. Ben yine şifreyi değiştirdim ve gönderileri sildim. Ayrıca haveibeenpwned.com'dan mailimi kontrol ettim, sıkıntı çıkmadı. Bunlar devam edecek sanki. Kullandığım şifreyi tüm hesaplarda ortak kullanıyordum. Bana nasıl tavsiye verirsiniz? Neler yapabilirim?