Tüm iPhone 15 Modellerinde Dinamik Ada Kullanılacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 15 Pro

iPhone 15 hakkında yapılan son sızıntı, serinin ekran özellikleri hakkında bazı bilgiler veriyor. Sızdırılan üç cam paneli iPhone 15 serisinin tamamının Dinamik Ada özelliğini kullanacağını gösteriyor. Ayrıca bir başka söylentiye göre serideki tüm ekranlar 1.5 mm’lik daha ince tek tip çerçevelere sahip olacak. iPhone 15 ve 15 Plus yeni Dinamik Ada özelliğiyle gelirken, 60 Hz […]

Devamı: Tüm iPhone 15 Modellerinde Dinamik Ada Kullanılacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

İşlemci haricinde Dinamik Island'ı standart hale getirmek dışında bir şey yapmamışlar yine. Bir de tabii klasik kamera gelişmiştir. Bir iPhone sever ve iPhone 11 kullanıcısı olarak geçenlerde 14 Pro kullandım günlük kullanımda hiç fark göremedim. Uygulama açılışları bile maks 1 sn fark etti.

Benim beklentim en azından Always On Display'ın 2023-2024 yılında standart hale gelmesidir. Ekranların çözünürlük dışında standart hale gelmesidir. Elbette giriş modelleri ile Pro arasında fark olacak ama yıl olmuş bilmem kaç.. eleştirdiğim nokta bu. Sizin beklentinizi karşılıyorsa da bir şey diyemem. Benim görüşüm bu şekildedir.

14 ve 14 Plus'ta dynamic island olsa pro ve pro maxe bu kadar talep olmayacaktı. Ultra kullanışlı falan olduğu için değil, farklı göründüğü için seviliyor bu şey. Yoksa düz ekran üzerinde de dynamic island yaratırsın basit iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı